Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 858 watt

cwana przyszła teściowa

Polecane posty

Gość 858 watt

Nawet jeszcze mojej przyjaciółce słowa nie powiedziałem , niczego nie proponowałem, nie wspomniałem o zaręczynach i nie podarowałem jej pierścionka zaręczynowego , owszem, zaprosiłem moją przyjaciółkę na imieniny mojej Mamy i wszyscy ożekli, że swietna z niej dziewczyna i że pasujemy do siebie , ktoś z rodziny powiedział do mnie , ożeń się w końcu facet. Wszystko się dobrze układało ale teraz zaczynam się poważnie zastanawiać nad naszym związkiem. Kiedy jesteśmy razem to jest fajnie , pomagamy sobie i zakupy robimy wspólnie ale razem nie mieszkamy. Do tej pory świetnie było ale ............ Dwa dni później po mojej Mamy imieninach do mojej Mamy przyjechała właściwie bez powodu Matka tej mojej przyjaciółki na rozmowę i zaproponowała : że skoro dom już wybudowałem i można zamieszkać to Emilka zamieszka ze mną w nowym domu , natomiast Matka Emilki przeprowadzi się i chce mieszkać z moją Mamą a swoje mieszkanie chce wynająć . Moim zdaniem to nie jest możliwe aby obie przyszłe Babcie mieszkały w jednym mieszkaniu i będzie wojna . Wolność Tomku w swoim domku powinno być .

Gość ale co nas to obchodzi

uciekaj- to podstep. zaradna matka - nic z tego to psychopatka..

najpierw porozmawiaj o tym ze swoja dziewczyna i niech ona troszeczke mamusie ostudzi