Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Przestałem szukać dziewczyny

Polecane posty

Gość tomek gdzie jestes
wszyscy cie lubia na forum,szczesciarz z ciebie

Gość dziara
nie jestem Tomkiem ale jestem z tego samego rocznika no ale pod koniec stycznia to mam już ćwierćwiecze i chyba z tej okazji warto by odejść

Gość do dziary
tez jestem z konca stycznia...hura

Gość dziara
ja tam nie wiem czy to powód do hurania

Gość dziara
nie wnikaj moja to brożka

Gość henk1
Hej VVV, No i dobrze,bo nic na silé. Wyobraz sobie ,ze tez chcialem byc z kims ,ale nie wychodzilo i na zas kupilem obraczki bo byla kasa,ale tez na nic bo nie bylo tej jedynej . Od sprzedanych obráczek minélo 10 lat i poszlismi razem wybrac te naj dla nas i mamy je na palcach.I ja já bardzo kocham choc ma dlugi i nie wyparzony jézor,ale obojga glaszczé jak cza,

jak brożka to brożka, a ja idę spac. wreszcie moze się wyspię bo 4 godziny tygodniowo to dla mnie malo. dzis juz ledwo zylam po takiej zreasumowanej dawce snu.

Gość dziara
co robisz, że nie spisz? przed chwilą w radiu BIS w programie "Zostaw wiadomość" jakas gościówa...że dla niej sukcesem jest to że dostała się na psychologię...no i chce za 5 lat obronić się i pracowac w zawodzie...i mieć miła atmosferę w pracy...ale teraz najlepsze...praca w dużej firmie na stanowisku doradca personalny zawsze myślałem ,że na psychologię idzie się aby pomagać ludziom...a tu taki zaskocz...doradca personalny...czyli ktos kto upierdla innych na rozmowach kwalifikacyjnych...czyli coś co przeczy...no ale co ja mogę wiedzieć

Gość dziara
jak to to Ty też jesteś ze stycznia?

Gość do tomek1982
prosze cie umow sie ze mna , nie moge tego juz czytac....samotny z przymusu

Gość do tomek1982
i nigdy nie mialem dziewczyny......tez nie moge tego juz czytac

Gość samotny z przymusu........
jestem cholernie nieciekawy i nudny, nie mam pasji zyciowych, ambicji i wielu wielu rzeczy i zadna normalna dziewczyna by nie chciala miec kogos takiego to oczywiste. jestem zerem wiem o tym ale nie zabije sie z tego powodu. zyje choc nie wiem po co:O

Gość dziara
no to jakie zaraz koniec kwietnia to nie zaraz ale mnie wkurwiasz człowieku pierdolisz gorzej niż ja

samotny z przymusu. czlowieku znajdz sobie pasje i daj ludziom zyc, bo nudzisz niemilosiernie. rusz dupę i się czyms zajmij. przy okazji moze kogos poznasz. tyle opcji i skąd mozesz wiedziec czy cos cię interesuje czy niet, jak nawet nie sprobowales. sprobuj a pozniej będziesz się wypowiadal. dziara. tak juz jest, ze zycie mi na sen nie pozwala. ale dzisiaj wyjątkowo się wyspalam, chociaz troszkę przegielam z tym snem.moglam sobie darowac trochę mniej lenistwa. Tomek, to Twoje \' i nigdy nie mialem dziewczyny\' mnie tak smieszy, brzmi to jak reklama, tylko bardzo kiepska. Proponuje terapie u psychologa. A i najlepsze zyczenia, bo \"ZARAZ\" konczysz 25- lat..

Gość kikikikiki maupa
Tomek to jak stara żona - co roku ma 24 urodziny :) .

Gość Grudniowa Szatynka
hahahha tomek to nigdy nie znajdzie chyba ze mu z nieba spadnie

Gość do tomek 1982
ale ci dokuczaja ...... to co spotykamy sie .....

Gość do VVV
nie wiem czy jest sens abyś zaprzestał poszukiwań. Ja jak byłem w twoim wieku też zaprzestałem i co? mam 26 lat i dalej jak nie miałem panny tak nie mam a latka lecą.Żałuję bardzo,że kiedyś nie pociągnęłem paru znajomości z neta. Bo jeszcze 22 lata mieć i nie mieć panny okey/Ale 26 to już jaja życiowe. Więc sobie pomyść VVV czy wolisz się pomęczyć czy np w wieku 26 lat dalej nie mieć dziewczyny.Sory ale pisze na własnej skórze. I wiem jak to jest teraz wstyd powiedzieć komukolwiek w oczy,że się jest 26 latkiem i sie niegdy nie miało dziewczyny!

Gość gosiuninieńka gg 2410362
VVV: 1) Nie zamartwiaj się! To nic nie da:) ja też szukam już bezskutecznie od paru lat. 2) Mało kobiet podrywa facetów, więc uważaj... 3) "Naprawdę nie mam tak wielkich wymagań" tzn. co składa się na Twoje małe wymagania?

do VVV --> a tam zaraz wstyd, ja nie uważam że to żaden wstyd, no wiesz :) każdemu życie się toczy jego własnym rytmem Znam super faceta, który pierwszą dziewczynę i jednocześnie swoją wielką miłość poznał w wieku 33 lat. Naprawdę fajny facet :) i nigdy nie wstydził się swojego życia i tego kim jest. Przez rok się poznawali, teraz są małżeństwem. Bardzo sympatycznym małżeństwem :) bo widać w nich taką, jakby to nazwać.. dojrzałość uczuciową ? :) a jednocześnie potrafią się sobą cieszyć jak dzieci ;) Dla każdego z nich to 1-szy związek, więc bardzo go pielęgnują i dbają o siebie nawzajem.

Gość 13..13
nie ma nikogo ?? pewnie poszli jednak szukać ;):D

Gość alisja32
poszukaj kolezanek.badz uczynny i pomocny.a nie zaraz seks i sie rozwinie zobaczysz