Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala

Schrupałybyście takie?

Polecane posty

Gość kolejny nudny temat o penisach
zgłaszam temat do usunięcia

Gość do milooo
ciekawe, ze oni moga podziwiac i komentowac duze cuce, ksztaltne pupy, waskie szparki a jak my podziwiamy prawdziwe, meskie, sexowne okazy to bunt na sali ;)

Gość buntuja się idioci
a idiotki odpowiadają na ich bunt :) to by było na tyle :D

Gość milooo
malarz ty mały karłowaty zakompleksieńcu!! ty masz karłowatego rozjechanego kikutka :-)

Gość milooo
możecie sobie myslec,ze jestem,czy nie jestem idiotką,ale faktu,że mały penis to wada, nie zmienicie!

kurwa!! milooo jaka ty jestes pojebana!!!! nie mozesz chyba pojąc jednego!!! ze kazdy moze miec inny gust!!!! mojej obecnaj laske w zupełności odpowiada moj rozmiar! poprzednia natomiast troche czasami marudziła ze jest za duzy! :P a ze ty masz cipe rozruchną to i twoje potrzeby są wieksze! a moze po prostu gustujesz w afrykańskich chujach!! jebie mnie to! ja ze swojego sprzetu jestem zadowolony i cieszy mnie to ze moja panna też! a ty spierdalaj dziecko na drzewo banany jeść. i marz sobie o stadzie murzynów! ktorzy wypierdolą cie w ta jaskinie bez dna!!!

Gość nie ma ludzi idealnych
np dla mnie jak facet zarabia mniej niż 10tys zł nie zasługuje na miano mężczyzny :D rozmiary mi nie przeszkadzaja

Gość WoMaNa
milooo, ale ty puściutka

Gość milooo
ja jestem pojebana,a ty masz małego.... i zrozum patafianie,że Twoja laska mówi,ze jej odpowiada taki mikrus, bo jest uprzejma..co by ci miała powiedziec?ze jest za mały? jakoś sobie nie wyobrażam..ale zrozum,że właśnie dlatego,ze jest to Twoja laska,to nie jest obiektywna...mógłbyś jej powiedziec,ze nie odpowiada ci rozmiar jej biustu, bo wolisz np. wieksze?? idiota! Jestem pewna,ze Laska byłaby bardziej uradowana,gdyby Ci cudownym sposobem urusł o 3 cm .. ja mogę iśc banany jeśc a ty na to drzewo spierdalaj je prostowac!

Gość malgo82
no właśnie kwestia gustu niektórzy faceci wolą kobiete z klasą a niektórzy wolą maniaczke która siedzi i ubliża innym na forum :)

Gość milooo
WoMANa a ty za to jaka przepełniona intelektem,skoro po paru wypowiedziach mozesz ocenic człowieka..ja oceniam tylko cechy zewnętrzne, bo do tego nie potrzeba kogoś poznawac!

Gość WoMaNa
piszesz, że kobiety przeciętnej urody nie wybredzają i biorą to co mają. Ja na powodzenie nie narzekam a jednak jestem z facetem, który nie ma takich rozmiarów

miałbym idiotko małego gdybym miał ponizej 14 cm. uswiadom sobie ty głupia kurwo ze jesli juz to mam przecietnego!!!! bo za taki uchodzi 15,5 cm!!! i skad kurwo jedna mozesz wiedziec czy mojej kobiecie taki pasi czy nie?? rozmawiałes z nia o tym? jeezzzuuuusss trzymajcie mnie bo nie wytrzymam....

Gość WoMaNa
z twoich wypowiedzi wynika jasno jaka jesteś

Gość WoMaNa bo Ty myślisz głową
a nie dupą :)

Gość milooo
tak malarzy, bo przecietny chłopaczek ma małego fiutka - tu sie zgodzę , masz zdecydowanie przecietnego

Gość milooo
i ewidentnie masz kompleksy skoro cie tak nosi...heheheh lepiej obetnij sobie tego kikuta,bo nic nim nie zdziałsz,a tylko po gaciach sie pałęta..

Gość malarzu
nie dawaj się tak prowokować;) już dostałeś to co chciałeś:D miloo na drzewo z tobą chce;):D

Gość za to malarz
nieprzecietnie uzywa slowa kurwa :-o, milooo chyba podnioslas mu cisnienie ;)

Gość co by
te 15,5 chociaż zobaczyć a nuż liznąć się da :D

Gość WoMaNa
czytam te wypowiedzi milooo, bo zastanawiam się jak jej pomóc hmmmm

Gość milooo
15ch - HAHHAHAHAHHAHAHAAHAAhahahahahh ! NIE WYTRZYMAM! mikrus pieprzony...i jeszcze pyskujesz?? śmiech mnie ogarnia, ty przeciez pod mężczyznę sie nie kwalifikuje...

mysle ze po prostu trzeba opuscic ten topik!!! bo odpisując na niego zniżamy sie do mizernego poziomu jaki prezentuje milooo

Gość milooo
malarz hahahahah...melisę sobie zaparz...

Gość WoMaNa
malarz masz racje:) ja zmykam

Gość po tym temacie
malarz dostanie przydomek "15,5" :D

Gość milooo
ja moge wg was miec i maly rozumek i wiekie kompleksy i co sobie jeszcze wymarzycie, a to nie zmieni faktu,ze kobiety wola duze!!

Gość Nianieczka
milooo mów za siebie!

Gość Pobożny
(na melodię pieśni: „Idźmy, tulmy się jak dziatki” ) Tajemnica I: Zwiastowanie Święta chwila zwiastowania Miłość Bożą nam odsłania W wielkiej ciszy i skupieniu Maria słucha o Wcieleniu Spośród wszystkich niewiast tyś wybrana Swoją wiarą zachwyciłaś Pana Nam też wierzyć mocno trzeba By dostąpić łaski nieba. Nawiedzenie W tajemnicy Nawiedzenia Maria wzorem poświęcenia Swojej krewnej chętnie służy Dla niej znosi trud podróży Wnosi radość w progi Zachariasza Chrzcicielowi świętość już wyprasza Wielbij duszo moja Pana Że nam Maria na wzór dana. Tajemnica III: Narodzenie Pana Jezusa Cały świat się w niebo zmienia W noc Bożego Narodzenia Więc się cieszym z pastuszkami Bóg zamieszkał między nami Lecz uboga święta jest Panienka Twardy żłobek, nędzna też stajenka Nie chcę wiele mieć na świecie Bądź mym skarbem Boże Dziecię. Tajemnica IV: Ofiarowanie Pośpiesz z Marią do świątyni Patrz, co z posłuszeństwa czyni Składa Syna na ofiarę Z Nim gołąbków śliczną parę Widzisz postać starca Symeona Jak serdecznie tuli Go w ramiona Śmierć go teraz nie przestrasza Ujrzał swego Mesyjasza. Tajemnica V: Znalezienie Smutne serce Matki Boskiej Więc Go szuka bez wytchnienia W tajemnicy znalezienia Wreszcie widzi Boskie swe Pacholę Które słucha, pyta w starców kole Szukać, znaleźć mego Pana Pomóż, o Niepokalana. Część bolesna ( na melodię pieśni: „Matko Najświętsza”) Tajemnica I: Modlitwa w Ogrójcu Spójrz, jak w Ogrójcu tam pod drzewami Pan Jezus płacze gorzkimi łzami Serdeczna skrucha za nasze grzechy Sprawi najwięcej Jemu pociechy. Tajemnica II: Biczowanie Siepaczów rózgi, co z całej siły Ciało Jezusa pokaleczyły Nam się należą za przewinienia Znośmy więc chętnie wszelkie cierpienia. Tajemnica III: Cierniem ukoronowanie O, Jezu, pozwól zdjąć z Twojej głowy Ten przebolesny wieniec cierniowy Wiem, że przez każdy akt posłuszeństwa Ujmuję kolec z Twego męczeństwa Tajemnica IV: Dźwiganie Krzyża Ciężarem Krzyża zgięty ku ziemi Z oczyma łzami i krwią zaszłymi Idzie Baranek pełen cichości Naucz mnie Jezu Twej cierpliwości. Tajemnica V: Ukrzyżowanie Twój Bóg na krzyżu z miłości kona Patrz, jak szeroko rozwarł ramiona Całemu światu niesie zbawienie Dzięki Ci Jezu za odkupienie. Część chwalebna na melodię pieśni: „Królowej Anielskiej”) Tajemnica I: Zmartwychwstanie Przy grobie Jezusa zmarłego Żołnierze trzymali swą straż Zmartwychwstał poranka trzeciego O króluj wiecznie Panie nasz Z Nim rozpocznij odtąd nowe życie Coraz lepiej spędzaj dzień Swoich udzieli ci łask obficie Wpatruj się z miłością Weń. Tajemnica II: Wniebowstąpienie Niech śpiewa radośnie świat cały Przeminął cierpienia już czas Do nieba wstępuje Pan chwały Już szczęście wieczne czeka nas Gdzie skarb twój, tam także serce twoje Rzekłeś kiedyś Jezu nam Więc o niebie myśli serce moje Nim do jego dojdzie bram. Tajemnica III: Zesłanie Ducha Św. Przynosi miłości nam dar Gdy odszedł z tej ziemi Zbawiciel Wlał w serca święty ognia żar Żyć rozpoczął Kościół od tej chwili Głosi prawdę, więc Mu wierz Módlmy się, aby Go wszyscy czcili By świat objął wzdłuż i wszerz. Wniebowzięcie N.M.P. Już wzięta Maryja do nieba, Aniołów rozśpiewał się chór I nam także wielbić Ją trzeba, Cnót wszystkich świeci nam w Niej wzór. Przyjm Maryjo wieńce różańcowe, Które Ci składamy dziś Niech jak kwiaty zdobią Twoją głowę, Niech Ci wiecznie chwała brzmi. Tajemnica V: Ukoronowanie N.M.P. Świętością jak szatą odziana Dwanaście gwiazd zdobi Jej skroń Na wieki królową obrana Łask pełną chyli ku nam dłoń. O Maryjo! Nie słyszały wieki, By kto próżno wzywał Cię Pod płaszczem serdecznej Twej opieki Ukryj więc na zawsze mnie.