Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czincia

Moj maz to popier.......dupek

Polecane posty

Gość czincia

....tak wlasnie dzis o nim mysle,tak mnie wkurzyl,ze odechciewa mi sie zyc.No ale do rzeczy,opowiem co zaszlo...dzisiejszy dzien spedzilam w domu,gotowalam obiad,sprzatalam,bawilam sie z dzieckiem,stwierdzilam ,ze nie bede wychodzic skoro nic nie potrzebuje.....no wlasnie,poznym popoludniem mialam ochote na kanapke i stwierdzilam ,ze konczy mi sie chlebek,gotowalam fasolke po bretonsku a on lubi z chlebkiem,jutro na kanapki do pracy dla niego,na sniadanie dla niego ,mnie pomijajac-nie wystarczy.A ze juz powinien byc w domu,zadzwonilam do tesciow czy tam jet.Byl na piwku u taty,wiec prosze,jak bedziesz wracal to kup chleb.Byla 17 a wrocil o 20 wkurwiony,ze chleba juz nie bylo,co ja caly dzien robilam,ze baby trzeba szkolic i awantura na calego.No tak chlopa trzeba sobie wychowac,ja tez kiedys pracowalam,gotowalam obiady i sprzatalam...no wlasnie tak nauczylam i teraz zaluje,nie mozna na nim polegac,obiecal a teraz robi wojne w domu,...eh szkoda slow.

Gość grrrrrrrrrrrrrr
no to wspolczucie ... mojego to nawet prosic nie musze leci sam na zakupy....

Gość grrrrrrrrrrrrrr
a przy okazji odbywa pełny stosunek z kasjerką w Biedronce

albo \"Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy?\" :D moj facet tez jest dupkiem ale mu sie nie dalam ;) zycie bez facetow byloby lepsze;)

Gość Ryan the stud
Chlopu trzeba pokazac, ze pewnych rzeczy sie nie bedzie akceptowac.

Gość Ryan the stud
Czicncia, gdzie jestes? Twoj maz to pewna szowinistyczna swinia, tak pewnie zostal wychowany.

Gość czincia
Witajcie kobietki.Jaka ulga ze ktos sie odezwal.czoraj poszlam juz spac,bo bylo juz pozno.Poza tym jestem nowa i nie napisalam wszystko dokladnie ,bo nie umialam otworzyc dalej miejsce,moze mi wyjasnicie jak to sie robi,bede pisala na raty wiec zrozumiecie.Dzis ma chwilke,wiec dopowiem reszte,bylam juz na zakupach i potem bede gotowac obiad temu dupkowi.....odnosnie wczorajszego dnia,tak mi bylo przykro,co ja takiego zrobilam zle ,ze poprosilam o chlebek:mogl np.powiedziec ,ze wroci pozno ,to sama bym wyskoczyla do sklepu,a nie obiecac a potem sie awanturowac,mial tyle czasu na wypicie piwka ,mogl wrocic godzine wczesniej:mysle ze swoje tez dolozyla tesciowa(no tak siedzi w domu caly dzien i zakupow nie potrafi zrobic)jeszcze wam powiem ,ze wczoraj o 21 gotowalam cos jeszcze dla dupka ,aby mial do pracy:co prawda na milosc fizyczna juz mnie nie namowil(stwierdzilam ,nawet mnie nie dotykaj ,bo nie recze za siebie)

to może zrób sobie zapas i po klopocie. chyba że świeży musi jeść... zresztą wie gdzie monopolowy to i do spożywczego trafi. chyba że piwo to dla niego chcleb wiec masz problem z głowy :)

Gość czarowniczka
a ja nwet nie czytając tego co napisałeac ,,odpowiem tak ,kzdy maz to popierdolony dupek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czincia
Czy on uwaza ,ze jego rola sie konczy na zrabianiu kasy ,ja tez kiedys zarabialam i robilam jeszcze wiele innych rzeczy...no tak ale sama chyba go tak nauczylam i zastanawiam sie jak go oduczyc tej wygody.CZemu tak jest,ze te porzadne kobiety trafiaja na takich pierd........ dupkow,wybaczcie za slownictwo,a ci porzadni faceci na glupie dziwki.......np.kiedys bylismy u znajomych,wypil pare piwek i mowi ze babe to trzeba szkolic,ze ona jest od sprzatania i gotowania a w nocy ma byc dyspozycyjna do potegi entej....wyobrazacie sobie taki wstyd:gdy wracalismy do domu,mowie mu ty chamie ,jak ty mogles cos takiego powiedziec,jak to o tobie swiaczy,ale on ma to po prostu w dup.....trzeba pokazac,kto tu rzadzi-mowi.......a ja sobie mysle,ty kretynie,ty swinio....wiecie co ...juz mi brakuje wulgaryzmow,na prawde.

Gość bardzo ci tak dobrzeee
widzialy galy co braly

A ode mnie nikt nie chce chlebka! :(

czincia - Ty też jesteś osobą, która pracuje i ma prawo być zmęczona. Pracujesz na etacie niani, oprócztego masz jeszcze pół etatu kucharki i pół etatu sprzątaczki, że o praczce juz nie wspomnę. I też masz prawo być zmęczona i nie mieć ochoty na miłosne igraszki, tym bardziej z mężczyzną, który Twojej ciężkiej pracy nie potrafi docenić. Nie może mieć wszystkiego na zawołanie, bo na dodatkowy etat osobistej służącej jaśnie pana nie wyraziłaś jeszcze zgody. I nie wyrażaj. Jak będzie chciał, żebyś coś podała, przyniosła, zrobiła, to zapytaj go z przemiłym uśmiechem, czy mu rączki urwało. Nie daj się. Pwiedz mu rano, że Ci głowa pęka z przemęczenia i że niech sam sobie zrobi kanapki, bo z bólu nie widzisz na oczy. Po kilku razach może przywyknie. :)

Gość czincia
...widzialy galy co braly...no chyba nie tak do konca...gdy mieszkalismy przed slubem,to obiad ugotowal,dzis nie naklonisz go do tego(byc moze chcial sie podlizac) wiec jaki z tego wniosek,po slubie sie wszystko zmienia,z tym ze na niekorzysc kobiety

Gość czincia
Jeszcze wracajac do tego co napisalas PERLO ....gdy tak wczoraj sie awanturowal,przypomnialam mu,bo sam sie kiedys wygadal ,ze zona kumplowi nie robi kanapek:na dodatek nie mial ich kiedys w pracy ,bo mowil,ze zona nie zrobila zakupow:gdy mu to przytoczylam,aby sie nie zloscil,to mi odpowiedzial,ze nie obchodza go inni,ON jest on.Tak ze trudno o jakas dyskusje z chamem,nie lubie awantur i wole ustapic,ale jak mnie ktos sprowokuje do bolu ,to walcze o swoje.

Gość do wszystkich
rozwiedz sie z nim

Gość gość
A mój od trzech dni nie chodzi do pracy bo jest ciężko chory (katar) leży i ciśnie w telewizji seriale fantastyczne a ty praca zakupy dzieciaki dom! pozdrawiam

Gość gość
To co odwalal mój ojciec to bylo straszne. To są jakieś brednie.