Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko wystraszona

Czy to możliwe??Prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość lekko wystraszona

Czesc dziewczyny.Chciałam Was bardzo prosic o jakies opiniee bo trace głowe. Zrobiłam test ciążowy w którym napisane było, że mozna go wykonać już w pierwszym dniu nie wystąpienia miesiączki. Ja zrobiłam go po 1 tygoniu od dnia możliwego zapłodnienia i test wyszedł negatywny. Zrobiłam go dlatego że w zasadzie od dnia owulacji nieustannie bolą mnie piersi ale tak okropnie ze zaczęlam sie marwić.Są nabrzmiałe, powiekszone chyba o cały rozmiar i strasznie bolą.W tej chwili jestem ok 5-6 dni przed okresem. Chciałam zapytać, czy jest mozliwe, aby test nie wykazał ciąży po tygodniu, bo to za wcześnie?Czy któraś miala taki przypadek? W sumie gdyby nie ten ból piersi i fakt ze kochalismy się w czasie mojej owulacji to byłabym spokojna... Pytam tez o to bo oczywiście w tym któtkim czasie sie przeziębiłam, przeszłam dwie fajne imprezki zakrapiane alkoholem a w sumie to raczej zalewane niz zakrapiane, hehe;) i bralam leki na pęcherz Furaginum a teraz umieram z powodu przeziebienia i najchętniej łyknęłabym aspiryne...ale troche sie boje...Ogolnie jestem troche spanikowana...Pomóżcie mamusie;) Pozdrawiam.

Gość lekko wystraszona
:(

mozliwe ze za szybko zrobilas, ja zrobilam na 4 dni i wyszla bardzo slaba II kreska, widoczna tylko pod swiatlo poczekaj i powtorz test za 2 dni, jak sie tak bardzo niecierpliwisz :) zycze tluste II :) ja w ciazy tez bralam furagin z powodu bakterii w moczu, nic sie nie stalo

Gość lekko wystraszona
Ondyna, mierzyłam przed chwilą bo jestem cała zasmarkana i mam 37 i 4 kreski ale to od przeziębienia zapewne...a ma to jakiś związek, bo ja jakas niedoinformowana jestem:) Evi 21 Brałas furagin??A lekarz Ci zezwolił czy brałas jak jeszcze nie wiedziałaś ze jestes??? A co jeśli chodzi o reszte...alkohol..imprezka...strasznie sie boje ze moge jakoś zaszkodzić ewentualnej ciąży dlatego wolałabym chyba ze to nie było w tym miesiącu....:(

Ja miałam podobnie...piersi mnie zaczęły boleć, powiększyły się na 2 i pół tyg przed miesiączką, miałam zwiększony apetyt...okres nie przyszedł, test zrobiłam i będziemy mieć dzidziusia...:)

to ze piersi moga pobolewc w czasie spodziewanej owulacji to naprawde nic nienormalnego....ja tez tak zawsze mam ze sa wrazliwe nabrzmiale...i nie ma to nic wspolnego z ciaza...... Po tygodniu od stosunku-zarodek dopiero zagniezdza sie w macicy bo tyle potrzebuje czasu srednio aby sie do niej dostac......wiec to nie jest w zaden sposob mozliwe ze test juz wyjdzie po tygodniu.Moze beta hcg choc tez moze byc za wczesnie. Stezenie hormonu we krwi moze byc juz wykrywalne ale w moczu???????

Gość lekko wystraszona
nati83...Ty mnie tu nie strasz...;) Gratulacje.... Mnie te piersi jak sobie obliczyłam to bolą od 2 tygodni!! A do okresu jeszcze 5-6 dni, wiec tak standardowo, to powinny mnie dopiero zacząć boleć na okres:) A moze to jakieś zapalenie piersi albo cos.,....:/

Gość lekko wystraszona
Olinek, naprawde to nie moja dziedzina...Nie wiem jak to jest z tymi testami wiec dlatego pytam.Z tego co napisałaś wychodzi na to że moge być w ciaży. Hmmm....kurczaki...:/

Dlatego poczekaj na termin @ i zrob test wtedy. albo w laboratorium test na Bete On jest duzo bardziej wiarygodny.Cena srednio w okolicy 30 zł.Nie trzeba bYc na czczo:) Ciaza czesto na poczatku wcale nie ma zadnych obajowow.Ale tu tez nic nie jest regula... Aha dla tych co zaraz sie czepua..jestem juz matkom wiec wiem o czym pisze:)

Gość lekko wystraszona
Dzieki Olinek:) I chyba nie ma sie do czego doczepić;) A miał ktos z Was taki przypadek ze zrobił test na poczatku i wyszedł negatywny a w czasie spodziewanej @ wyszedł pozytyw??:)

Gość niejedna tak miała
to nie jest reguła, są takie co im wczesnie wyszły testy, jeszcze przed terminem @; innym też nei wychodziły po terminie, inne były w ciąży mimo @ ... beta jest najwiarygodniejsza olinek dobrze pisze :-D