Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTAX

O jakiej porze dnia najlepiej robić test ciążowy?

Polecane posty

Gość MARTAX

Rano czy pora dnia nie ma specjalnie znaczenia?

Teraz więkrzość testów jest tak czuła ,że niema określonej pory kiedy trzeba go zrobić.

jesli jesteś juz w zaawansowanej ciazy np 3 miesiąc to Ci wykaze o kazdej porze, ale najlepiej zrobić rano z pierwszym oddaniem moczu wtedy sie ma najwiecej w moczu tego hormonu ciązowego.

pierwszy mocz jesli masz plamienia lub cos takiego wloz tampon wczesniej sie podmyj, a apropos testow polecam na krew skuteczniejsze

czy są ty jakies dziewczyny, ktorym kupny test wyszedl negatywnie, a potem okazalo sie ze sa w ciazy?

Gość Artari
ja zrobiłam wczoraj. Pierwszy dzień po dniu w którym spodziewałam się @. Wyszedł negatywny ; ( Teraz boję się , że to nie ciąża. Z drugiej strony to chyba za wcześnie. Robiłam po południu. Ile powinnam zaczekać? Nie chcę też robić za często, bo mój partner się denerwuje. On nie pochwala testów. Uważa, że i tak i tak kłamią. Podejrzewam, że po prostu nie chce żebym znowu się rozczarowała. Staramy się od około pół roku.

Gość gość
Mozecie płacić jakieś firmy , pewne

Gość gość
Hej ! Właśnie mam stresa ze moze coś byc . Jaki test mozecie polecic ? A przed miesiaczka nie wypali ?