Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość junk

a tu cos dla chlopcow..odwaznych..

Polecane posty

Gość junk

jakie macie zabawy z ptakiem... bo ja juz nie moge nic wymyslic... Ale to jak jestem sam w domu...bo kobitka zna... ale jak chce sobie zwalic to juz nudne jest... a i ile wam zajmuje walenie???

Gość junk
znaczy sie????

Sypię okruszki na parapet, jak przyleci ptak to go łapię. Potem biorę sznurek przywiązuję do łapki i mam ptaszka na uwięzi.

Gość junk
no ale jakie masz z nim zabawy .... hehe sproboje tylko nie wiem czy pojdzie na okruszki....i ten sznurek nie bedzie go bolal???

Gość no normalnie
biorę do ręki i jazda.

Odpowiedź na ostatnie pytanie: walenie zajmują mi całą willę a i tak ogony im wystają przez okna.

kup sobie lalke dmuchana, a jesli to tez Ci sie znudzi w sexshop\'ach sa tez zwierzatka dmuchane z dziurkami w roznych miejscach. wyobras sobie taka krowke robiaca Ci loda (oczywsicie sa mniejsze niz naturalna wielkosc). z reszta poradz sie w takich sklepach - oni na pewno pomoga;) z tak na marginesie - Wy faceci jestesci dziwni ;)

Gość DF55
"Wy faceci jestesci dziwni" dlaczego? A jak ktos nie ma kobiety?

Gość junk
reklama...ZAJMUJE a NIE ZAJMUJA i tu jest wszystko zawarte ... Uczymy sie czytac.. ala ma kota. kot ma....

Gość junk
nie zwierzeta odpadaj..co ja zoofil :)

Chopie za dużo czasu spedzasz przy kompie i wyobraznia przestala ci dzialac wiec pomocy szukasz znowu w kompie. madzek strzal w 10 🌼

Gość junk
o jebane czy 12 godzin dziennie przed kompem to tak duzo...buahahhaa Zartowalem... cos Ci sie pomylilo :)

No przeciez nie naisze, ze bawie sie z nim w chowanego lub zakopuje go w piaskownicy i mowie dzieciakom zeby szukaly skarbu bo to jest przeciez ptk. Mozna go wymietosic, poglaskac, poklepac, pokrecic nim, przywalic w futryne, pstryknac w niego albo po prostu schowac do majtek i dac mu spokoj.