Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

typical lady

Simple pleasures.

Polecane posty

Gość pierwszy łyk piwa
???

Gość iiiiijer
cieplutkie łóżko w zimie po ciężkim dniu zimna kołderka latem poranna kawa i papieros

Smakowanie nowo kupionej herbaty na wagę, wybieranie bułeczki jogutowej w sklepie, pocałunek męża w plecy, gdy wychodzi do pracy, a ja śpię, usiąść i napić się kawy, gdy posprzątałam mieszkanie, lektura książki zakończona innym finałem niż przewidywałam, pierwszy raz założone nowe buty (podobnie mam z perfumami:P), pobudka w piękny letni dzień, gdy słyszę ptaszki za oknem, zakwitnięcie długo pielęgnowanego kwaitka, wiele....wiele... lubę cieszyć się codziennością... :D

zapach nowej książki gdy usłyszę White Christmas dopiero w okresie świątecznym (w tym roku się nie udało :( ) powietrze po deszczu spotkanie z przyjaciółmi zapach mojego mężczyzny papierosek do porannej kawy (wiem, wiem powinnam rzucić) :) :) :)

tyle pieknych rzeczy na co dzień... Swieże gryzace powietrze rano gdy wychodzi sie do pracy... jakieś fajne drobne zakupy.. Smak pomarańczy... Kawa rano i po południu, albo kiedy sie chce... Herbata z cukremi cytryną.. ..Dlaczego ludzie sa niesczęsliwi....? ?

Ja kocham niebo gwiaździste nade mną;) i inne takie.... fajnie, że ktoś przyomniał o tej radości dnia codzinnego.... tak niewielu z nas zwraca na to uwagę.... :o

Niespodziewany buziak w czółko od ukochanego Ciepłe promyki słońca ogrzewające twarz Pierwszy śnieg

Gość weekend
jazda autkiem 60tką drogą przez las naklejanie ozdoby - złotego misia na szybe czekolada z nadzieniem marcepanowym ok.jak na 1 dzień, który sie jeszcze nie skończył

piwko, papierosik -to z tych \"brzydkich\" szybka jazda samochodem po drodze bez dziur :P słońce, ciepły piasek, gorące letnie wieczory to coś w oczach kochanego faceta, kiedy nie musi nic mówić, kiedy mogę wyczytać wszystko z jego spojrzenia.