Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipika

test negatywny

Polecane posty

Czy są tu jakies dziewczyny ktorym test(z moczu) wyszedl negatywnie, a potem okazalo sie ze sa w ciazy? Od 3 tyg spoznia mi sie okres, 2 testy negatywne.. Wizyta u ginekologa za tydzien...

Hm.. 2 test negatywne ...to raczej ciazy nie ma ... Miałas jakies stresy ostatnio? Zmieniłas tryb zycia ?

no wlasnie stresow specjalnie zadnych nie mialam... Przyznam ze zaczynam sie denerwowac co mi jest. dodam ze testy robilam 3 i 6tac dni po dniu, w ktorym powinnam dostac @. testy robilam po poludniu, ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia...W tym okresie powinny byc juz wiarygodne wyniki, prawda? Dodam, ze dzidzia wcale by mnie nie zmartwila.. ;)

dodam ze mam powiekszone i obolale piersi, poyzszona temp rano , ciagle pragnienie i boli mnie krzyz-czyzby ciaza urojona ? :-D

Kurczę no ...ale po 3-6 dniach to juz wyszłaby ciaza ... Cholerka no niewiem co Ci powiedziec ... Zrób bete HCG... Albo cierpliwie czekaj na wizyte u G. 🖐️

Dzienks :) tez wydaje mi malo prawdobodobe, a raczej minimalnie zebym byla w ciazy...szcegolnie ze to nie byl jeden test a dwa... ale tak pytam z ciekaweosci. Czeka mnie jeszce tydzien czekania na wizyte(albo mnie jak dostane @), wiec latam po wszystkich forach o ciaży, czy moze zdazyl sie przypadek, ze testy oszukaly :D

:) Wiec zycze zeby testy sie pomyliły a jesli nie to zycze Ci bociana w Nowym Roku ;)🖐️

Gość kiciora
ponoc sie zdaza...

z braku innych wypowiedzi wnioskuje, ze nikomu z tu obecnych sie to nie przytrafilo..coz trzeba sie z tym pogodzic-pewnie mam jakies zaburzenia hormonalne. U gina sie wyjasni.

Gość poszukaj
poszukaj w innych topikach-zdazaly sie takie przypakdi..

zrobilam kolejny test-negatywny. Teraz juz na 100 % wiem ze nie jestem w ciazy. Zastanawiam sie tylko co moze mi byc-54 dzien cyklu i nic...a piersi nadal bola. Do tego + 1 kg

Gość *_*_*_*_*
Mojej znajomej wyszly 3 testy negatywne, wiec uznala, ze wszystko jest ok. Po jakims czasie poszla do ginka na badania kontrolne i sie okazalo, ze jest w ciazy :) Wiec jeszcze moze sie okazac, ze jestes :) A nawet jesli nie jestes, to i tak skorzystaj z porady ginekologa, bo tak dlugi cykl nie jest niczym normalnym

tak tak juz niedlugo ide do ginka :) Mi sie jednak wydaje ze testy moga nie wykazac ciazy, gdy jest jeszce niewielkie stezenie hormonow w moczu, ale po miesiacu od zapladnienia, to stezenie powinno juz byc bardzo duzo i testy napewno by to wykryly. Cos czuje ze dostane luteine ;) mam nadzieje ze nic powaznego mi nie jest...

Gość hihihihihihihi
jeszce bedziemy Ci gratulowac bobaska :D

Gość eufemia
dziewczyny co myslicie o negatywnym teście BHCG 3 tyg po stosunku i negatywnym Pre Teście 6 tyg po stosunku? Okresu dalej nie ma