Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lekkoatletka2

gg...?

Polecane posty

pytanko czysto techniczne - czy ktos ma ostatnio jakies problemy z gg (nie dochodzące informacje, itp.) - bo nie wiem czy to coś u mnie jest nie tak, czy z komunikatorem

no tak... nagle zaczyna się logować do systemu chociaż siedzę na necie a ten działa normalnie... nie wiem o co chodzi...

no jeżeli nie otrzymujesz odp to możliwe...ale najlepiej napisać do jakiegoś admina Gg czy to jest możliwe...

Gość potargana
Podobno w niektórych wersjach gg -zrywa , jak mam y Kaspersky antywirus! Panowie z GG zróbcie coś!

no fakt - zaczęło mi sie coś walić mniej więcej w okresie, kiedy zainstalowałam nową wersję - może wrócę do starej i zobaczę ...

To że gina wiadomości w gg jest normalne:O Zawsze tak było, jest i będzie:D:D:D Sam kiedyś zrobiłem mały test, na 10 wiadomości które wysłałem, 2 nie doszły:D

lekkoatletka2, To miałaś szczęscie że kiedyś wszystkie wiadomości dochodziły do ciebie;), bo do mnie nie:P P raz pierwszy zauważyłem to ze 2 lata temu, że nie wszystko dochodzi:D

no właśnie, a potem jakieś dziwne nieporozumienia ;) - ale w zasadzie to ja nie znam zbytnio innych fajnych komunikatorów, laikiem jestem :) - od zawsze na gg, a tu teraz takie numery ...

Tlen jest fajny, masa wtyczek, chociaż czasem też szwankują. ale swojego tak ustawiłem, że pod kolor tapety i w ogóle schematu Xp :)

Music... a co znaczy, ze obsłuży gg - mogę sobie np. bez zmian przenieść kontakty z gg lub komunikować sie z kimś, kto korzysta z gg?