Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lpufr96784

RATUNKU!!!!!Co ja mam teraz zrobic!!!!

Polecane posty

Gość lpufr96784

Witam i prosze o odpowiedzi. czytam wlasnie o SLUBACH KONKORDATOWYCH a tam kurcze pisze ze oprocz dokumentow typu akt bierzmowania , chrzu , ksiadz wymaga takze dokumentu z URZEDU STANU CYWILNEGO, dokumentu ktory mowi o tym ze nie ma zadnych przeciwskazan do zawarcia przez nas zwiazku malzenskiego! Kurcze nam nic o takim czyms ksiadz nie mowil, powiedzial tylko ze to on po slubie pojdzie i zglosi nasze zawarcie zwiazku do urzedu i juz. JEJKU ja nie wiem co mam robic. JAK JEST NAPRAWDE< Jak wy to zalatwialiscie. Prosze o pomoc, slub na dniach....:-(

Gość nie wiem czy to jest
potrzebne, ale wiem, że takie zaświadczenie dostaje sie od ręki, chyba , że jedna ze stron jest obcokrajowcem to wtedy w ambasadzie albo w konsulacie

te zaświadczenie najszybciej może być wybranie z urządu 3 miesiące przed ślubem bo tyle tez jest ważne.Idzie się do urzedu i mówisz że chcesz zaświadczenie,dostaniesz je w ciągu 5 minut.I to jest płatne.Kiedy ja je brałam a było to przeszło 2,5 roku temu płaciłam za nie 80 zł

tak tak ja w tym roku placilam ponad 80 zl idiesz di urzedu i mowisz ze chcesz takie zaswiadczenie tylko musicie isc razem bo tm od razu ustalacie jakie bedziecie nosic nazwiska po slubie i jakie beda nisicc Wasze dzeci w przyszlosci tak jakpisze Kangurek nie wczesniej niz 3 miesiace przed slubem sie to bierze pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość lpufr96784
dziekuje slicznie