Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolobryggida

Antyperspirant który nie zostawia białych śladow

Polecane posty

Gość lolobryggida

jets taki w ogole... wszystkei czarne bluzki mam poniszczone szlag mnei trafia dodam tlko ze seria dove lub rexona to zwykłe oszustwo nie zostawia śladów? dobre sobie ! brudzi tak jak wszystkie inne

Gość nowy Fa
jest przezroczysty, więc tak nie brudzi, niestety zauważyłam białe ślady na bluzce, ale tylko od spodu, pod pachą, dobre i to.

Ponoć kryształowy do kupienia w aptece, ponoć jest rewelacyjny. Tak jakby szkło, nie pamiętam ale mam zamiar kupić. Koszt koło 20zł ale na ponad pół roku starcza.

Gość lolobryggida
FA mialm i nie bylam zadowolona a ten kryształowy jak kupisz to daj znac?ok p.s. to jego nazwa z 'kryształowy'

Gość Kiki_Riki_Tiki
Nie zostawia białych śladów i jest naprawde dobry "Dove anti white marks" czy cos w tym stylu... w kulce, biala buteleczka ze srebrna zakretka. szczerze polecam!!!!! Nie zostawia bialych sladow, ale jest troche gorszy jakosciowo nivea pure :) gdzybym miala wybrac, wybralabym dove :D buziaczki kochane :*

Nie zostawia białych śladów i jest naprawde dobry \"Dove anti white marks\" czy cos w tym stylu... w kulce, biala buteleczka ze srebrna zakretka. szczerze polecam!!!!! Nie zostawia bialych sladow, ale jest troche gorszy jakosciowo nivea pure :) gdzybym miala wybrac, wybralabym dove :D buziaczki kochane :*

Nie zostawia białych śladów i jest naprawde dobry \"Dove anti white marks\" czy cos w tym stylu... w kulce, biala buteleczka ze srebrna zakretka. szczerze polecam!!!!! Nie zostawia bialych sladow, ale jest troche gorszy jakosciowo nivea pure :) gdzybym miala wybrac, wybralabym dove :D buziaczki kochane :*