Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iCo

pierwszy raz u gina?

Polecane posty

Gość iCo

Hmm, wybieram się do gina poraz pierwszy, i mam stres :) wstydzę sie trochę, nie wiem czy to normalne. To dlatego że niewiem, co będę miała zrobić, może pomożecie i podpowiecie :)

Gość iCo
I podobno trzeba mieć na sobie świeże majtki; ja zmieniam co 4 dzień i czasem mam taką brązową draskę - ale to przecież lekarz, więc obowiązuje go tajemnica?

Gość iCo
:D :D :D :D :D no to było zajebiste i bardzo mnie rozbawiło :) niestety to nie ja napisałam, a szkoda, chciałabym mieć taki łeb :)

Gość wstyd
to normalna, ludzka rzecz, nie ma co sie przejmować. lekarz przeprowadzi z toba wywiad i wszystko Ci powie co bedzie robił, jak nie powie to pytaj-od tego jest. osobiście polecam mężczyznę-lekarza, są dużo delikatniejsi i tak jakoś lepiej się z facetem gada. przynajmniej ja mam takie odczucia. głowa do góry.

Gość rada222
jeśli bardzo się wstydzisz to na pierwszy raz polecam jednak kobietę-lekarza no a potem to już dokonasz wyboru ważne że pierwszy raz będziesz miała za sobą i przełamiesz to wielkie tabu zawsze to co nieznane nas przeraża nie jest źle -dla lekarza nie będziesz piewrszą pacjentką -on ma to na codzień i nie poczujesz skrępowania- zobaczysz! życzę powodzenia :)

Gość ja bylam
rowniez w poprzednim tygodniu pierwszy raz, poszlam do mezczyzny poniewaz uwazam ze potrafi sie dobrze zajac i poprostu mowic w twarz ze np. cos jest zle itp i rowniez bardziej delikatny ja bylam prywatnie wydaje mi sie ze sa duzo lepsi i bardziej sie przejmuja klientem, jak powiedzialam ze jestem 1wszy raz to inaczej odrazu nie mowil "rozbierz sie siadaj" tylko wytlumaczyl co i jak najpierw na "sucho" i ogolnie uwazam ze nie jest tak źle ;)

Gość iCo
No dobra, a jeśli chodzi o samo badanie? Co, mam ściągąć spodnie i wsiąść na fotelik?- ot tak? WIem, że to durne pytania, i pewnie śmieszne, ale nie wiem tego, a wolę być jednak przygotowana :) Czy gin bada też piersi?

jak bylm pierwszy raz u gina-faceta..to tez najpierw wytlumaczyl mi na czym polega badanie, wytlumaczyl co bedzie robic i po co..oprowadzil po gabinecie..\"wytlumaczyl\" jak sie siada na fotel i takie tam:) wiec jak kaze ci sie rozebrac..to majtasy w dol i siac na fotelu..ja zawsze siadam i dopiero jak on przychodzi to \"wykladam\" nogi..na pewno poprosi cie zebys sie rozluznila, spokojnie oddychala..zobaczysz ze to nie jest takie straszne..a jak masz fajnego ginekologa to sam zaproponuje ci badanie piersi i nawet da ulotke o \"samokontroli\":P:P:Pglowa do gory..przeciez to jest ludzka rzecz:)pozdrawiam i napisz pozniej jak wrazenia:)

Gość iCo
No wiadomo, że napiszę :) Ale dzięki, dzięki- wkońcu konkretna odpowiedź :)