Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucienne

ważność skierowania

Polecane posty

Gość lucienne

Mam nietypowe pytanie... nie wiedzialam gdzie go zadać, wydaje mi sie ze ten dział najlbliższy jest mojemu problemowi. Interesuje mnie ważność skierowań do lekarza. Zaobserwowałam ze jest ona rozna w zalezności od specjalisty. Gdzie moglabym sie dowiedziec szczegolowszych danych.. albo moze ktoś wie ile ważne jest skierowanie do chirurga, do poradnii rehabilitacyjnej.. (bo np. do laryngologa wazne jest przez caly rok). Interesuje mnie to z uwagi na to ze dostalam skierowanie do poradnii rehab. i z roznych powodow - braku czasu i inne.. nie wykorzystalam go jeszcze (a lezy ono w mojej szufladce ok. 3m-cy. Teraz nie wiem czy musze leciec znow do ogolnego lekarza i blagac go o skierowanie (bedac skazana na wyjasnianie) czy moge z takim pojsc bez problemu do rejestracji, do poradnii. Pomocy..

Gość lucienne
jest ktoś kto jest pewien swojej odpoweidzi? bardzo prosze.. niech napisze...

Gość packing
Moi drodzy, sprawa wygląda następująco: a) poradnie specjalistyczne- bezterminowo, ewentualnie do momentu wygaśnięcia problemu, choroby itp b) poradnia rehabilitacyjna- 30 dni c) poradnia zdrowia psychicznego, szpital psychiatryczny- 14 dni

Gość annnnia
Witajcie... tak konkretnie.. mam skierowanie od dermatologa na laserowe usuniecie pieprzyków wystawione we wrzesniu 2009.. Ktos wie czy jest jeszcze wazne ? i ile jest wazne takie skierowanie ?

Gość kasiuuula:)
Jeśli można to przyłączę się w sprawie ważności skierowań:) Otóż mam skierowanie do ortopedy (ponad 30 dni) Zostało napisane że do poradni specjalistycznej - BEZTERMINOWO a czy ortopeda też się do nich zalicza?

Chyba raczej tak... ale zawsze mozesz zadzwonić do rejestracji i zapytać. Ja chciałabym nadmienić, że do poradni rehabilitacyjnej skierowanie jest ważne 3 miesiace... Miesiąc to norma czekania na pierwszy zabieg.