Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiunia5

samookaleczanie kobiet

Polecane posty

Witajcie Wiem, ze temat samookaleczania sie kobiet był juz poruszany na tym forum, jednak chciałam Was zachecic do ponownej dyskusji na ten temat:-) Zajmuję sie naukowo tym zagadnieniem, i chciałabym poznać Wasze (tzn. kobiet:-) zdanie na temat samookaleczania sie kobiet w POlsce. Nie ukrywam, że mam również nadzieje, iz wypowiedzą sie Panie, które na własnej skórze tego doświadczyły. Myśle, że jest to dobre miejsce zeby o tym pogadać, a mi może pomóc w pracy naukowej:-) Pozdrawiam i zachęcam do wypowiedzi

Gość ale o co chodzi***

Gość ja sie samookaleczylam kiedys
ze zlosci a moja kolezanka regularnie robila to z bezczynnosci czy to ciekawe?

Gość dziara
z bezczynności...a skąd wiesz...może słabo ją znałaś

Gość ja sie samookaleczylam kiedys
oj nie;) baaardzo dobrze ją znałam ona pewnie oburzylaby sie na tą "diagnozę"- beczynnosc...ale moim zdaniem to bylo wlaśnie nudów inna sprawa to skąd te nudy byly

Gość dziara
twoim zdaniem a co to wyrocznia jesteś

No coz mnie z kolei ciekawi zwlaszcza czemu z nudow robila wlasnie to, a nie co innego (w koncu sa chyba ciekawsze zajecia:-)

Gość ja ostatnio lekko podbiłam sob
ie oko oraz narobiłam siniaków na rękach. Tylko po to, zeby zwrócić na siebie uwagę chłopaka, który mnie kocha, ale się "obraził":o Najzabawniejsze, że to poskutkowało:p Nie tylko sam fakt tego, ze cos mi się stało i nie wiedział, co, ale w ogóle to, ze z tego powdu zaczęliśmy sie konaktowac ze sobą. Po tygodniu od tego zdarzenia juz byliśmy razem. Nie robiłam z siebie ofiary opowiadając o tym, jak to mnie ktos pobił czy coś, tylko po prostu okazało się to pretekstem do rozmowy. WIem, że to zakrawa na psychozę, ale skoro pomogło...:) A teraz on jest bardzo szczęśliwy i ja też:)

no wlasnie, to tez forma okaleczania ciala. Interesuja mnie zwlaszcza wlasnie motywy samookaleczania sie kobiet. Czy moze znacie kogos kto sie samookaleczal?? Jezeli same tego doswiadczylyscie, a nie chcecie ujawniac sie na forum, napiszcie prosze do mnie mail\'a