Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onchlopak

Kto mi pomoże

Polecane posty

ona/////////// pisze tylko trzeba poszukać a pzreciez mam sie nie starać Dla mnie nie starać sie to nic nie robić w tym kierunku do pracy do domu na zakupy

Jak to sa wolne ja rozgladalem sie z dziewczynami u siebie i kiedy jakś fajną zauważyłem to już patrze za pare dni idzie z jakimś facetemi tak było naprawde pare razy

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a moze masdz wygórowane wymagania?

Gość i nie powiemy kim jesteśmy
Zapisz się na kurs tańca. Może tam coś zaiskrzy, a jak nie, to będziesz bardziej atrakcyjny, bo będziesz fajnie tańczył. :)

Gość ona/////////////////
mylisz pojecia...nie starac, nie latac, tylko traktowac to na luzie....jesli widzisz dziewczyne , pogadaj , posmiej sie , ale nie mysl odrazu ze to moze ta !...w tym tkwi problem..tak samo znajomosci z neta...na luzie...kto ci broni poznawac....tylko sie nie podniecaj tym....traktuj jak znajome kolezanki...musisz byc troszke na poczatku przynajmniej olewczy...to działa!

Ja jak tą jedna opisana wcześniej spotkalem to powiedialem jej ze nie jestem zbyt szczesliwy bo jestem samotny.Myslałem tęż ze to podziala i wykaze dla mnie troch dobrego srca

bierzesz na litosc...to nigdy nie działa........nigdy!

i to sie nazywa PODRYW NA BIEDNEGO MISIA !!!!!!!!!!!!!!!11 wlasnie tylko nie to

Wiecie co jak dla jednej byłem troche olewczy wlasnie na gg to napisala mi że wyczówa iż rozmowa z nia mnie drażni i poszła sobie

widze ze jestes dosc beznadziejnym przypadkiem.....mimo wszystko zycze powodzenia w zmianie nastawienia......trzymaj sie ... ide powyc po ksiezyca :D

jakos wydaje mi sie ze nie szukasz pomocy tylko pocieszenia, i tekstów typu "tak masz racje , ojej nikt ciebie nie hcce"

zamiast się użalac nad sobą to weź sie w garść, przeczytaj 5 razy co ci radzimy i zastosuj a gwarantuje sukces murowany

Jeszcze trafisz na "swoją'. I wtedy prawdopodobnie nic nie będziesz musiał kombinować. Nie weźmiesz kobiety na litość. Weźmiesz na komplementy. Tylko nie mów jej, że ma ładną sukienke, ale, że cudownie wygląda w tej sukience. Nie mów, że ma fajne perfumy, tylko, że ślicznie pachnie. Każda chce się czuć jedyną i najpiękniejszą.

nie że każdy to wyczuwa że jesteś ytylko ZE TY TAK MYSLISZ O SOBIE!!!! A TO RóZNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to może przestań już o tym tyle myśleć i zajmij się czymś innym, bardziej ciekawszym niż tylko dostrzeganie swoich wad. znajdą się takie, którym nie będą one przeszkadzać...

TO MYSL TAK DALEJ I DALEJ SIE UZALAJ

Jesteś jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny, jestes istotą ludzka, a więc jesteś wspaniały. Nikt nie ma takiego głosu, jak Ty, nikt nie potrafi słuchać z takim zainteresowaniem, nikt nie ma Twojego uśmiechu, ani Twoich gestów. Kurczę juz mi sie nie chce pisać, ale powtarzaj sobie pewne określenia napisane przeze mnie, lub takie, które sam skonstruujesz tak długo, aż przyjmiesz je w końcu do wiadomości. Choćby i po 100 razy dziennie. I pisz je sobie. Podniesiesz samoocenę i Twoja pewność siebie się zmieni. -jestem dobry Jestem interesujący -jestem tajemniczy -mam poczucie humoru -podobam się dziewczynom - jestem mądry Mam miły głos Mam piękny uśmiech Mam delikatne dłonie................

Jedna dziewczyna z gg potrzebowała opis jak kożystać z pewnego programu. Ja zrobiłem go dla niej i przesłałem e mailem. Dobrze zrobiłem czy żle ona już potem tylko raz sie odezwala napisala dzieki i tyle.

Gość czlowieku...dziewczny
jeśli w ogole chcialyby dostac cos od obcego faceta to na pewno nie program komputerowy!!! (chyba, ze trafisz akurat na zapalona milośniczkę komputerow- co jest mozliwe- ale ja mowie o jakiejś średniej) daj dziewczynie KWIATY, zaproś na WINO, prześlij piękne zdjęcie z zachodem slonca, przeslij jej ulubiony kawalek na mp3 pomysl o tym co jej mogloby sprawić radość- a nie Tobie...