Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiaca

bole w klatce i nie tylko - pomocy

Polecane posty

Gość martwiaca

witam, mam problem.. i to ogromny Martwie sie o swoje zdrowie...: * czasem czuje klucie w klatce piersiowej raz z lewej raz z prawej strony.. czesto martwie sie o to ze moze mi sie cos niepokojacego dziac, albo rak, albo cos z sercem. Niedawno robilam sobie przeswietlenia kregoslupa (z racji bolu karku) i okazalo sie ze mam skrzywienie (zniesienie lordozy szyjnej z tendencja do kifozy, nierowności blaszek granicznych kregoslupa Th - moze guzki schorla). po pewnym czasie przeszly bole... Po pewnym czasie powrocily objawy ktore kiedys mnie juz meczyly (bole ramion, uczucie jakby mialy niedlugo odpasc z ograniczeniem czucia w okolicach ramion, oraz uczucie klucia w plecach w okolicach nerek lub odrobine wyzej). Co to może być.. czy to cos powaznego? czy tylko i wylacznie skutki skrzywnienia kregoslupa. mam czasem tez dziwne uczucie jakbym miala malo miejsca w klatce piersiowej (dolna czesc) lub w zebrach gdyz zdarza sie ze czuje jakby cos probowalo sie przeciskac przez zebra raz z jednej raz zdrugiej strony (tj. raz w okolicach serca, raz w okolicach zoladka/watroby). co to moze byc? zaznaczam ze jestem b.szczupla osobka (i wysoką). prosze o pomoc

Gość iwet
wiesz ja mam podobne objawy. w tej chwili cos mnie kluje pod piersia ze strony serca , dziwne klucie w zebrach i wlasnie raz z lewej raz z prawej i czasem z tylu a raz z przodu. sama niewiem co to moze byc. powinnam pewnie dla swietego spokoju przeswietlic pluca ale az sie boje.