Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa1

klopoty z brzuszkiem

Polecane posty

Gość ciekawa1

pozdrawiam wszystkich forumowiczow... ktorzy wykazuja sie wielka cierpliwoscia i uprzejmoscia w udzielaniu opinii porad niekiedy w dziwnych sprawach... ale czesto dziwne/blache dla drugiej osoby jest tragiczne.... Mam nadzieje ze z taką samą otwartością zostanie potraktowany moj poscik..: mam problemik z brzuszkiem. Jestem, jak to niektorzy mowia, przy kosci... ale o dziwno moj brzuszek nie wiele na tym cierpi... zauwazylam ze w dolnej czesci jest on dosc wystajacy... mysl: CIAZA... no ale jak? miesiaczki regularne (inne objawy: zawroty glowy itp... czesto zaczynalam odczuwac... ale podejrzewam ze to wynik mojej psychiki, stresu no i stylu zycia).... Dziwne tez i to ze jak oboladam sie w lustrze bokiem to wcale tego brzuszka nie widze. Dziwne jest jeszcze to ze ostatnio zauwazylam dziwne z miany w pępku.. jakby ciut sie wysuwal (z takiej dziwnej skorzanej otoczki, hm... mam nadzieje ze ktos mnie rozumie co mam na mysli )..... co to moze być?? ciąża? nie mozliwe , przeciez mam regularne... wiec co? Poradźcie... plizzz

Gość schudnij schabie i mniej jedz
:o Albo kup sobie manti gasstop:O Kuźwa, ludzie... Siedź dupą na tym krześle 24 na dobę, jedz jak prosię i się dziw, że masz wysadzony bebech:o🖐️

Gość ciekawa1
dzieki za rade... ale czytaj uwazniej... jestem chuda... mam nie dowage... i mam sie odchudzac??? zwariowales... nie siedze caly dzien w domu przed tv.. czesto wychodze.. laze po pietrach na uczelni... albo z psiakiem na spacer wiec troche ruchu mam... ale zeby zbyc twoja nieco chamska wypowiedz.. probowalam tez przez krotki okres czasu zmniejszyc porcje jedzenie (nawet nie specjlanie - stres i brak czasu, zmeczenie.. powodowaly ze nie jadlam zbyt wiele - w przyblizeniu zdarzalo sie ze na 24h zjadlam - przeliczajac na kanapki z chleba ok 4 kromki... czy to wg ciebie duzo?? nie sadze... a mimo to porporcjonalnie moj brzuszek nadal byl wiekszy .. jedynie zaobszerwowalam z lewej i prawej strony lekkie wglebienia... dziekuje za taka diete... to musi byc inna przyczyna

Gość zdecyduj sie
" Jestem, jak to niektorzy mowia, przy kosci..." :O

Gość lucy-tez szczuplutka
heh... przy kosci... mialam na mysli ... widac prawie same kosci... tj. skora przy kosci.