Gość marys_a Napisano Grudzień 16, 2006 hejka wszystkim.... borykam sie z problemem, ktory u niektorych moze budzic zdziwienie, u inny smiech, drwine, u innych wspolczucie, a jeszcze u innych uczucie ze to wlasnie oni pisza ten post. ;) Tym problemem jest... wielkość piersi... Mam bardzo male :(( mimo wieku (24lat) mam tak male... ze mam problemy z kupnem biustonosza... wg wiekszosci marek .. miara A jest za duza dla mnie... a jesli juz znajde odpowiednia to wielkosc pod biustem jest za mala i cisnie mnie... A najzabawniejsze (ironicznie) jest to ze od dluzszego czasu ok 2 lat (jesli nie dluzej) nie widze zmian w wielkości.. czym to moze być spowodowane??? jak moge wplynac na ich wielkość (bez robienia jakich kolwiek operacji)... slyszalam wielokrotnie o tym ze w okresie i po ciazy piersi pod wplywem mleka powiekszaja sie ... tylko sa dwa ale: poki co nie planuje miec dzieci... a drugie to to: ze jesli juz urodze to jak bardzo mi sie powieksza napewno nieznacznie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach