Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nienawidzę

Lubicie święta?

Polecane posty

J abardzo lubie lubiala zawsze świeta. JAk się tak głębiej człowiek zastanowi to święta to bliższe przebywanie z rodziną taka wspólna integracja .

Ja mam 22 lata, ale moja Mama która ma trochę więcej ;) chociaż zawsze to ona ma najwięcej obowiązków w tym czasie, jako że zarządza wszystkimi, potrafi jednak cieszyć się tym czasem. Więc to chyba nie jest reguła żadna.

Gość ja nienawidzę
Jeśli o mnie chodzi, to jestem miły dla ludzi w "formalny sposób" tzn. przy wejściu do sklepu powiem "Dzień dobry", przy wyjściu "Do widzenia", ale poza tym nie spotykam się z ludźmi. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.

Gość święta od listopada
jak widze co chwile w telewizorni,że Święta TO wielkie zakupy w tesco to mdli mnie koszmarnie !!

Ja bardzo lubie Swieta ...ale nie w tym roku :( Zostalam sama w 6 miesiacu ciazy, poniewaz moj narzeczony musial jechac za granice zeby zarobic na wyposazenie naszego mieszkanka. Cos za cos. Ciesze sie chociaz z tego ze nosze pod sercem Jego czastke :D Wesolych Swiat!

Gość wfas3se
Ja kiedyś nie lubiłam świąt, a teraz lubię. Świąt nie lubią osoby, które tak naprawdę w głębi duszy są nieszczęśliwe.A szczęściu należy trochę pomóc.🌻

czym człek starszy tym... więcej pustych miejsc przy stole...