Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimmm25

chciałbym się oświadczyć kobiecie, jak to zrobić? jak myślicie, dziewczyny?

Polecane posty

Gość anonimmm25

Chcę by było to tak, aby Ona mogła powiedzieć o tej chwili, że czuła się szczęsliwa... Ale nie wiem jak sie do tego zabrać... Jak z pierscionkiem itp.? Kiedy go dać? Poradźcie, nigdy sie nie oświadczałem i ten raz też będzie ostatni...

Gość llllljjj
poprostu powinienes ja zabrac do jakies romantycznej kawiarni albo na kolacje i tam spytac ja czy zostaniesz moja zona?; i zalozyc jej pierscionek. pozniej powinnisci e to powiedziec waszym rodzicom. pozdrawiam i zyczer powodzenia

Gość yard
zaproś ją do restauracji na romantyczną kolację i na deser zamów lody, powiedz kelnerowi żeby schował do pucharka pierścionek a ona jak bedzie je jadla to znjadzie

Gość czarny aniołeczek78
i dodam jescze,ze uklęknij przed nią i włóż jej pierścionek......i pocałuj!Padnie z wrażenia!

Gość llllljjj
ja bymn sie czula najszczesliwsza na swiecie jakbysmy pojechali z moim ukochanym w jakies romantyczne miejsce np w gory lub nad morze. siedzielibysmy w pokoju i on by wyszedl nagle niespodziewanie wieczorem do miasta przyniosl szampana i przygotowal dla nas kolacjie, leciala by romantyczna muzyka swiece a on by nic nie mowil tylko patrzył na mnie - prosto w moje oczy gdy napilibysmy sie szampana powinien podejsc do mnie i spytac czy zostaniesz moja zona? tak bardzo chce byc z Toba juz na zawsze, albo gdyby mi zakryl oczy rekami i poprostu wsunął mi pierscionek na palec i o powiedzial: chcialbym cie o cos zapytac i zadal by to samo pytanie. chyba by mi łzy płynęły z oczu!!!ze szczęścia!!! ale to sie szybko nie stanie :(:( wczoraj rozmawialismy on powiedzial ze ślub weźmiemy ale wtedy jak on znajdzie sobie prace i przede wszystkim kupi samochód. tak to juz jest w zyciu!!!!!!!

Gość oliwkaaaa
moj szwagier tez sie oswiadczyl mojej siostrze w wigilie fajnie bylo i kwiaty kurier przywiozl ale to bylo romantyczne

Gość czarny aniołeczek78
....albo kochany zrób to w Sylwestra podczas strzelania sztucznych ogni na dworze z szampanem w ręku,podczas składanie sobie zyczen noworocznych spytaj jej tak:wiesz jakie jest moje życzenie a zarazem marzenia?ZOSTANIESZ MOJĄ ŻONĄ?????

Gość rocznik89
Witam. Od pol roku jestem z chlopakiem, na ktorym mi zalezy. Taka pierwsza powazna milosc. Niestety na odleglosc. Widzimy sie co miesiac w sobote. Ale mimo wszystko mam takie przedswiadczenie, ze to jest milosc. ----- Moja mama sceptycznie podchodzi do tego zwiazku. Jest strasznie nadopiekuncza, bo nie mam taty. Opiekunczosc za dwoch. ---- Powoli zbliza sie sylwester. A nam zalezy na tym, zeby spedzic go razem. M. zaprosil mnie do siebie. Beda jego rodzice i on. Milo by bylo poznac ,,tesciow''. Poza tym to znakomita okazja by spedzic ze soba wiecej czasu. Kilka dni, a nie jedynie osiem godzin. ---- Niestety M. mieszka 200 km ode mnie i mojej mamie nie usmiecha sie, zeby tam pojechala....pociagiem. Umowilismy sie wiec z M. ze przyjedzie po mnie 28 grudna. Ten dzien spedzimy u mnie, a wieczorem wyjedziemy do niego. Z powrotem mialabym wrocic sama. --- Po takim przedstawieniu sprawy mama mowi, ze sie zastanowi. Boje sie, ze mi nie pozwoli. ---- Nigdy sylwestra nie spedzalam na hucznych imprezach. zawsze w domu z rodzina. W ogole nie chodze na imprezy, zeby mamy nie martwic. Ale teraz naprawde mi zalezy...

Gość czarny aniołeczek78
KOMI az mi dreszcze przeszly jak to przeczytałam,jakie to musiało byc cudowne uczucie,zęby facet tak to super odegrał!Ja bym chyba padła z wrażenia!Tylko Ci pozazdrościc!serio!Takiego romantyka!

Gość llllljjj
no moj pomysl juz znasz. widze ze planujesz to zrobic w najblizszym czasie. moze w sylwestra?

Gość llllljjj
o 12 w nocy !! mysle ze to idealny moment

Gość anonimmm25
Kurcze, ale strzelilkem gafę :( Niebanalne miało być wybaczcie

Gość anonimmm25
Sylwestra spędzimy ze znajomymi więc odpada :-) Zastanawiam się, czy nie poczekać do wiosny, kiedy będzie więcej możliwości - łaka, kwiatki itp :-)

Gość llllljjj
no a nie mozecie gdzies wyjechac np? i tam w romantycznej scenerii to zrobisz?

Gość anonimmm25
Hmm.. może i to jest pomysł jakiś... :-)

Gość Ferudytka
A może pomyśl nad niezwykłymi, mało tradycyjnymi oświadczynami? Na przykład w jakimś ciepłym miejscu za granicą? Co powiesz na Barcelonę? Tu masz tanie loty https://www.fru.pl/tanie-loty/do-Barcelona-BCN Taką wycieczkę zapamiętacie do końca życia ;)

Gość gość
Mojej przyjaciółce chłopak oświadczył się w hotelu Grand Lubicz w Ustce. Bardzo romantyczne i klimatyczne miejsce. Ona jest fanką morza, a taka niespodzianka byla dla niej idelna

Gość gość
Witam, a ja swojej narzeczonej się oświadczylem tak wziąłem ją przy niedzieli na całą dniową wycieczkę. Braciom i siostrze powiedziałem, żeby urządzili mieszkanie romantycznie była zrobina droga z róż gdzie był stolik ze świecami, kolacjyjką i szampanem. Obok znajdował się wielki bukiet kwiatów. Wchodząc do domu zawiązałem jej oczy nie miała zielonego pojęcia, że to o to chodzi bo nie mówiłem nigdy nic o zaręczynach jak to zobaczyła stała osłupiana z 10 minut. Po czym wyjąłem pierścionek zadałem pytanie czy zostanie moją żoną itp a ona z wrażenia ledwo wykrztusiła słowo tak i mocno mnie przytuliła... Normalnie płakała i mówiła, że do końca życia tego nie zapomni.!!! Po czym zaraz znajomi wpadli którzy to przygotowywali to mało co mi na zawał nie zeszła heh :D

Gość gość
nie rob niczego romantyczbego bo pomysli ze jestes frajerem i c***a. Ja oswiadczylem sie dziedzac w aucie. Jak najmniej romantyzmu kobiety tego noe lubia.

Gość gość
Też widziałam oświadczyny w hotelowej restauracji Grand Lubicz. Pięknie to wyglądało

Gość gość
A może w taki nietypowy sposób, na przykład zabrać swoją ukochaną na wyjazd na narty do Włoch? Jest tam wiele pięknych miejsc, polecam Val di Sole. Na narty-wlochy.pl z pewnością znajdziesz super miejscówkę :)

Gość finalaka
Nie ma jednego sprawdzonego sposobu na oświadczyny, bez przesady. To jest na tyle osobiste przeżycie, że musi być dostosowane do konkretnej osoby. Ja mogę Ci powiedzieć, jak to u mnie wyglądało. Po pierwsze było to dla mnie spore zaskoczenie, znaczy wiedziałam, że jest już na tapecie temat zaręczyn, jednak kiedy to będzie, nie miałam pojęcia. Któregoś wieczoru poszliśmy do rynku, we Wrocławiu jest Solny, na którym są kwiaciarnie. Przechodząc obok tego placu On poszedł po kwiatka dla mnie (nie było dla mnie w tym nic dziwnego, ponieważ często kupował mi kwiatki, pojedyncze róże czy gerbery, taki miły gest). Jednak zaskoczyłam się, kiedy nagle usłyszałam, jak jakiś facet z saksofonem, zaczął grać "naszą piosenkę" (poznaliśmy się na mydwoje, rozmawialiśmy o muzyce i wspólnych utworach, które nas interesują, a jak pierwszy raz się spotkaliśmy, usłyszeliśmy piosenkę, która nam obojgu bardzo się podoba, stąd uznaliśmy, że to będzie taka "nasza" piosenka, która kojarzy nam się po prostu z nami). Po chwili On wraca, z pięknym bukietem margaretek (moje ulubione kwiaty). Klęka na ulicy, mówi jak bardzo mnie kocha i wyciąga pierścionek. Niby nic, prawda? A jednak dla mnie był to jeden z najpiękniejszych dni i jak dla mnie zaręczyny idealne :) Bardzo lubię wracać myślami do tego momentu. Ale jak widzisz, podszedł do tego indywidualnie, kwiaty, pierścionek, oklepane, ale jednak ten saksofon i "nasza piosenka" - to dodało takiego uroku, takiego zaskoczenia, że było naprawdę super. Zastanów się czym tak naprawdę mógłbyś ją zaskoczyć i zrób to :)

Gość gość
Mój mąż oświadczył się w sylwestra. Byliśmy na dużym balu, koło północy wziął kieliszki, szampana i poszliśmy na piętro na taras podziwiać fajerwerki. Składając życzenia uklakl i poprosił mnie o rękę. Byłam w szoku, spotykalismy się dopiero 3 miesiące... tydzień później oficjalnie porposil mnie o rękę przy moich rodzicach, z kwiatami dla mnie i mamy i koniaczkiem dla taty... przyszli też jego rodzice. Bardzo uroczyście, oficjalnie, rodzice byli zachwyceni, ja zaklopotana, ale wspominam z sentymentem. To już 16 lat... Generalnie mój mąż mało szalony, więc nie wyobrażam go sobie z gitarą pod oknem np. a to mógłby być ciekawy scenariusz

Gość PaulinkaTina
Zaręczyny to bardzo ważna w życiu chwila, obie strony chcą żeby była niezapomniana. Dlatego już dużo wcześniej warto wszystko przemyśleć, dowiedzieć się jaki ma palec, żeby pierścionek pasował, co ona lubi (może jakieś ulubione miejsce) itp. Jak już dojdzie co do czego, to facet będzie wiedział co mówić, więc spokojnie ;) Mogę polecić jeszcze taki poradnik, jak kogoś interesuje http://www.cleanandprint.pl/rozrywka/dobra-restauracja-i-zareczyny/

Gość gość
Każde oświadczyny są super i kobieta na pewno z nich się ucieszy niezależnie jak je zrobisz, oczywiście jeżeli jest zainteresowana. Jeżeli chcesz poznać więcej inspiracji wejdź na jakzorganizowacwesele.info