Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznik89

problem z nadopiekuncza mama

Polecane posty

Gość rocznik89

Witam. Od pol roku jestem z chlopakiem, na ktorym mi zalezy. Taka pierwsza powazna milosc. Niestety na odleglosc. Widzimy sie co miesiac w sobote. Ale mimo wszystko mam takie przedswiadczenie, ze to jest milosc. ----- Moja mama sceptycznie podchodzi do tego zwiazku. Jest strasznie nadopiekuncza, bo nie mam taty. Opiekunczosc za dwoch. ---- Powoli zbliza sie sylwester. A nam zalezy na tym, zeby spedzic go razem. M. zaprosil mnie do siebie. Beda jego rodzice i on. Milo by bylo poznac ,,tesciow''. Poza tym to znakomita okazja by spedzic ze soba wiecej czasu. Kilka dni, a nie jedynie osiem godzin. ---- Niestety M. mieszka 200 km ode mnie i mojej mamie nie usmiecha sie, zeby tam pojechala....pociagiem. Umowilismy sie wiec z M. ze przyjedzie po mnie 28 grudna. Ten dzien spedzimy u mnie, a wieczorem wyjedziemy do niego. Z powrotem mialabym wrocic sama. --- Po takim przedstawieniu sprawy mama mowi, ze sie zastanowi. Boje sie, ze mi nie pozwoli. ---- Nigdy sylwestra nie spedzalam na hucznych imprezach. zawsze w domu z rodzina. W ogole nie chodze na imprezy, zeby mamy nie martwic. Ale teraz naprawde mi zalezy...

hmm ja mam podobnie...nigdzie nie moge wyjsc, na impreze nie,na koncert tylko z doroslą kuzynką (ostatnio ją oklamalam i poszlam sama:classic_cool:) gdy ide ze znajomymi an miasto kontroluje przez telefon kiedy wroce...a o chlopaku mowy nie ma...powtarza,ze mam 1olat czasu,ze powinnam sie za nauke wziasc,ze w wieku 17 lat to troche oznaka braku szacunku itd...a ostatnio interesuję sie kims ze wzajemnoscią i bedzie kaplica:O jedynym wyjsciem jest wspolna psychoterapia....tylko jak naklonic do tego matke...

trudna sytuacja. a mama nie ma swojego zycia, tylko Ciebie?! z kim ona będzie spędzala sylwestra? sama w domu?

Gość słuchajcie tego
ja mam 22 lata, jestem na 2 roku studiów, nigdy nie miałam chłopaka bo zawsze nauka była ważna... w liceum po matrua... na studiach po stypendium naukowe mieć wypada... teraz jestem na 4 roku studiów a moi rodzice stwierdzili, że nie mam się za chłopakami oglądać tylko brać do roboty, żeby po magistrze isc na studia doktoranckie.... powoli nie daję rade... studiuje oczywiście po 2 kierunki... w szkole od poniedziałku do niedzieli.... za jakie grzechya????

Gość słuchajcie tego
na początku się pomyliłam, nie 2 lecz 4 rok studiów