Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciciotka

ile wydajecie na prezenty dla dziecka?

Polecane posty

Gość krystyny z gazowni mąż
Nie czytam czegos co nic nie wnosi do mojego światopoglądu:P

Prezes banku w tej chwili albo: -śpi _albo imprezuje Neta ma na codzien w pracy,więc po pracy odpoczywa,albo baluje:P

Hahaha. I potyczka słowan ze znakomitą Achą,została wygrana!!! Zwycięstwo odniosłem ja! Mąż krystyny z gazowni!!! Chyba się zaloguje:O z tego szczęścia!

Boze tak sie tym podnieciłes ? :D Jakie to upokarzające dla ciebie (...):O

Nawet nie wiesz jak bardzo jestem podniecony:O Kurcze,chyba musze iść na "erotyczny",bo eksploduje!!!! I to wszystko przez wulgarna,natrętna i wścibską Achę. Ależ Ty kobieto działasz na facetów....mmmmmmmmmmmmniam.

Mysle ze na Ciebie ciezko byłoby zadzialac .... wydajesz sie byc mieczakiem :O🖐️

Ale pojechałas... Ile Ty masz lat? Wnoszę,że 18-ście skonczyłas,bo ślub ci dali bez pozwolenia sądowego. No ale teksty-kolonie w przedszkolu. Uciekam bo ktos czeka na mnie.

Dziewczyny, rzadko tu wchodzę, mimo że mam dziecko i z dziecmi pracuję od lat. Przeczytałam tych 7 stron i mam jedną konkluzję: powiedzcie mi, proszę, czego chcecie nauczyć swoje dzieciaki? Co chcecie im przekazać, jakie wartości? Jak człowiek tak zacietrzewiony, agresywny i dający się tak łatwo sprowokować do niecenzuralnych wypowiedzi może nauczyć dziecko szczęścia z powodu drobiazgów, tolerancji dla innych, cierpliwości, miłości i radości z rzeczy małych - czy nie na tym polega umiejętność życia? Przecież Święta to nie tylko spis żądań wystosowanych do Mikołaja. To coś dużo ważniejszego. Nie tracicie tego z oczu? Życzę Wam i Waszym maluchom umiejętności szczęśliwego życia - bez tego trudno jest odnaleźć się zarówno na świecie, jak i w grupie innych ludzi. Pozdrawiam serdecznie i życzę cudownych Świąt 🌻

Gość
prezes ,kierownik,dyrektor...........A dlaczego???????????.nie moze siedziec na kafe?

Ja swoje dzieci trzymam krótko, nie dostają na codzień czegoś tylko dlatego że im się zamarzy, ale pod choinkę dostają kupę prezentów i nie rozumiem dlaczego mam uważać że wychowuję rozpieszczone bachory. To są prezenty od serca, sprawiam tym radość zarówno sobie jak i dzieciom. Dlaczego drogi prezent ma być \"mniej od serca\" niż tani? Czy to że moje dzieci dostaną dużo drogich prezentów znaczy że nie wiem na czym polegają Święta? :( Egoistyczne dzieci można też wychować nie dając im w ogóle prezentów. A jesli kiedyś zdarzy się że będziemy bidę klepać to powiem dzieciom że prezenty będą tanie i będzie ich mało bo nas nie stać i tyle. Mogą sobie wówczas tupać nóżkami ze złości do upojenia ;) Ja moje dzieci uczę wartości pieniądza i że nie tylko kasa jest ważna, uważam że można to zrobić w każdej sytuacji materialnej i wciąganie w to prezentów pod choinkę jest śmieszne.

Gość Rozsądna mama
Ja w ciągu roku rzadko kiedy kupuję moim córkom prezenty, dlatego szaleję, kiedy małe mają urodziny, imieniny, czy przy okazji świąt. Każdy powinien dostać jeden, a porządny prezent. Starsza córka dostanie na gwiazdkę domek dla lalek, a młodsza karetę z Barbi i Kenem, nie dokupię nic więcej, bo to bez sensu.

Mamy, kupujcie co chcecie i ile chcecie swoim pociechom. Tylko po raz drugi pytam :Czemu ma służyć ten topic? To , że wpiszę tu że kupię prezenty za 500zł a inną mamę stać na prezent za 50zł to ma dowartościować kogoś(?). O mnie stać (jestem lepsza? )! Bo chyba jest taki cel tego tematu:O Życzę wszystkim Wesołych Świąt i uśmiechu na buźkach Waszych pociech.

Odnoszę się do niektórych wypowiedzi które padły w tym wątku. A czemu ma służyć topik? Zaciekawiona tytułem weszłam żeby poczytać ile inni wydają na prezenty, ot babska ciekawość ;) Ale jak zwykle trafiłam na pyskówkę :(

jestem zdegustowana nawet jakbym mogłą dać moim dzieciom wszystko to bym nie dała dla ich zdrowia psychicznego jak się ma wszystko to nie ma o czym marzyć i zostaje się zblazowanym snobem :O

Gość aiulcia
mój syn dostanie samochód śmieciarkę.i słodycze. Suma 60 zł.Na ile mnie stac na tyle kupuję.

nieee :) to jakiś przypadkowy przechodzień :D ja mam czarnego cundelberry :D :D :D nawet nie wiedziałam, że tam jest pies a i teraz nie mogę zobaczyć, bo coś imageshack nie działa tylko u mnie czy innym też?

Gość abulax
ja kupie synowi prezent za 3000zl a ma 5 lat kupuje mu laptopa bo nie chce aby mi ciagle na moim siedzial

moj Tosiek(2 lata)dostanie pudelko a w nim prezenty o ...roznym asortymencie;) tzn-plyta mini mini z kolysankami (do tego daja malutka poduszeczke-strasznie mu sie podobaja te pioseneczki),pacynki na paluszki z IKEA,ksiazeczki o Noddym,drewniany samochod tez z ikei,\"zastawe\"obiadowa dla swoich misiow i ...aktimelki;););)(jego przysmak).do tego owoce...jednym slowem dostanie to co lubi i o czym marzy;)kazdy prezent to pewniak;) na 6 grudnia dostal teletubisia z \"telewizorkiem\",ktory nastepnego dnia lezal zapomniany w kacie.dlatego postanowilam kupic wiecej rzeczy a za podobna cene. moze jeszcze doloze jakis drobiazg...

Gość a gdzie kupie
gdzie kupic te płyte mini mini?

Gość a gdzie kupie
dziekuje dobra kobieto👄

Do męża Krystyny z gazowni... Nie czytasz czegoś, co nic nie wnosi do Twojego światopoglądu? No, fajnie. A jak chcesz stwierdzić, czy to coś do tego światopoglądu wnosi, skoro nie przeczytasz? Zdumiewające wręcz... Irytują mnie też teksty (nie, to już nie do m. K. z g.) typu \"no przecież dużo ludzi dostaje samochody na 18-tkę, więc syn/córka też dostanie. Nie za 100 tys., ale...\" A potem się tacy ludzie dziwią, że inni ich uważają za milionerów i/lub, gorzej, snobów. Chciałbym zauważyć, że 70% jeśli nie więcej z tych 18-latków dostaje samochody używane, za maks. 20k zł, a nie nowe modne cacka typu Smarty (40k wzwyż...) czy Mini Coopery(70k wzwyż...).

Gość gość
Walcie się pajace

Gość gość
Walcie się pajace ciciotko popaprana