Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superpromocja

Pomysł na film krótkometrażowy

Polecane posty

Szukam inspiracji wszędzie, więc dlaczego nie tutaj :P im więcej psychopatów- tym więcej dobrych pomysłów Bądźcie moją zbiorową muzą :classic_cool:

spokojnie - mam zamair bardziej popuścić :P wodze fantazji szukam jednak muzy (mogą być muzowie) No dobra- to moze niech to bedzie jak dokanczanie historii- ja piesz poczatek, a Wy ciągniecie :P Ze śmietnika wyłania się głowa kobiety (żywa) z liściem na głowie... (tzn. kobieta się wyłania ale narazie widać tylko łeba)

Widziałam raz taki włoski film, w którym z jednego kubła na śmieci wyszło dziecko, kobitka i facet ze skrzypcami - ale śmiałam :p No to niech będzie naga z liściem na głowie :D

no wlasnie nie moze byc naga bo to bedzie grala moja kumpela, ktora do naga sie nie da rozebrac :P ale z tym, zeby wyszlo kilka osob naraz z tego kubla to niezly pomysl ;d tylko co potem? :classic_cool: film ma mieć ok. 4 minut - a to wbrew pozorom bardzo duuużo :O

zrób film o kobietach w więzieniu skazane za morderstwo, jak się zachowują , o czym rozmawiają , jak są traktowane , jak dbają o swój wygląd w więzieniu .........

z tym, ze mam utrudnione zadanie- w filmie chodzi o pomysl glownie, wiec moge go krecic albo u siebie na uczelni albo w plenerze (troche trawy, drzew, tory kolejowe, śmietnik :D, ławka, dworzec kolejowy, przejscie podziemne, ulica z samochodami, parking, McDonald\'s, sklep spozywczy, przystanek tramwajowy- noo wiecej tam nic nie ma) I to wlasnie musze wykrzystac jakos plus oczywiscie ewentualne rekwizyty, ktore moge przynieść :classic_cool: