Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul1969

Cerazette

Polecane posty

Lekark przepisała mi ze względu na mój wiek i palenie papierosów. Nie jestem już młoda,a w zestawieniu z fajkami przyjmowanie anty może prowadzić do choroby zakrzepowej. Cerazette to mini pigułka. Ale...mam pewne niepokojące objawy-nieregularne miesiączki. Teraz nie mam już 50dni. Podobno to normalka,ale ja denerwuję się. Czy brałyście ją?

Ja biorę. Jestem mamą karmiącą. Biorę od 10 dni, pierwsze dni miałam krwawienia, teraz jest wszystko OK. super ją na razie znosze, zazwyczaj fatalnie reagowałam na tabletki hormonalne. Boję się tylko tycia, bo ładnie zrzuciłam kg karmiąc, ale teraz mam non stop apetyt na słodycze!!!!

Ja też dobrze znoszę ogólnie. Nawet chyba schudłam. Tylko martwi mnie ten brak okresu regularnego. Do gina nie mam kiedy pójśc, ze względu na prace.Łykam już połowę 3 opakowania a okres miałam tylko na początku pierwszego i 2dni w połowie drugiego opakowania.

Gość smaczny kes
nie przyjmowaląm tych tabletek ale zdaje m sie z przy tych tabletkach nei ma okresu jedynie plamiena mniej lub bardziej regularne, na fafeterii jest kilka topikow o tych tabletkach sprawdzcie i poczytajcie

Gość sylwika123
jakie nieregularne miesiączki??????????? przecież Cetazette bierze się nie robiąc 7 dniowej przerwy ( jest ich przecież 28 szt. ) i nie ma żadnego krwawienia. Ja brałam 7 miesięcy - tzn tak długo jak karmiłam piersią - i czułam się po nich fantastycznie

Gość smaczny kes
u niektorych kobiet wystepuja krwawienia krotkie albo plamienia poczytaj na forum i najgorsze jest to ze sa nieregularne i nie widaomo kiedy wystapia