Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RU-TT

życie byłoby piękne gdyby nie kobiety

Polecane posty

Gość RU-TT

i związanyny z nimi przymus kopulacyjny. No bo spróbuj niezakopulować to już ci wypomina jedna z drugą, że chamem jesteś i nieużyty albo taka popada w rozpacz i szantażować zaczyna emocjonalnie. Więc co mężczyzna robi ? Kopuluje ... przymuszony sytuacją. Niektórym to kopulacyjne niewolnictwo tak wchodzi w krew, że przestać nie mogą i kopulują nieustannie zaspokajając coraz to inne panny. Wtedy okazuje się, że też niedobrze. Więc one same nie wiedzą czego chća: kopulacji czy nie-kopulacji. Moim zdaniem świat byłby piękny bez kobiet i tej kopulacji całej. Cisza, spokó, luz ... piwko, piłka nożna, "Krytyka czystego rozumu" do poduszki ... Jednym słowem raj, raj tu na ziemi.

Gość biedku ty
....(szlocha niepowstrzymanie)

Gość super prosto
No z tą "Krytyką....." przesadziłeś. w życiu nie uwierzę,że przeczytałeś. Więc nie szpanuj, pewnie tytuł tylko znasz, a czytasz co najwyżej komiksy albo dział sportowy w gazecie. :P

Gość no mój wlasnie zasnął
Liga kobiet Wyjete z seksmisji Liga rządzi liga radzi liga nigdy WAs nie zdradzi:P

Gość masz rację
masz rację, nieużyteczny będziesz dla kobiety , jeżeli nic 'nie teges', wygoni i pójdzie do innego, który jest 'teges' lepszy i kochanka musi mieć , który ją zaspokoji emocjonalnie , więc każdy facet jest zmuszany przez kobietę do kopulacji , jeżeli się nie zgodzisz to kobieta odchodzi :(

no widze wlasnie, ze ta kopulacja Ci sie na glowe rzucila :classic_cool:, ale z drugiej strony to jestem ciekawa ile rod meski by wytrzymal na samych piwkach, meczach i brudnych skarpetkach.............pozdrawiam ;)

Gość masz rację
Zupełnie bez sensu jest ta kopulacja , wysiłek niepotrzebny.

Gość kipniak
kopuluowanie jest passe ...

Gość kopulatorzy wyginęli
zostali zboczeńcy

Gość gfdser
masz 100 % racji . Wiesz jak kobiety po mnie jechały gdy byłem prawiczkiem ? Dlkaczego nie mam dziewczyny , ze niektore polykaja itd . Takie pierdoly , a ja nie ulegalem tym ich gadkom

Gość super prosto
gfdser - po kiego grzyba reanimujesz topik sprzed 2 lat? Serio sądzisz,że jego autor ciągle tu siedzi i z wypiekami na twarzy czeka na odpowiedzi forumowiczów? Już zapewne zmurszał i w proch się rozsypał. Swoja drogą to dziwne czytać własny wpis sprzed tylu latek....