Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trująca

Szkoda mi kasy na prezenty.

Polecane posty

Gość trująca

na te wszystkie pierdoły.....

Gość to rysuj laurki
:)

Gość annanasek
to zrob cos sama!!! aniolka, kartke mikolaja- z papieru, wloczki, materialu, masy solnej jak chcesz...

Gość trująca
nie umiem.. szkoda mi czasu....

Gość popieram
lepiej isc sie zajebac

Gość lampiony
szkoda kasy, szkoda czasu...a czego Ci nie szkoda?

Gość annanasek
kazdy umie jesli chce!!! a a a inna sprawa ze szkoda ci czasu... ale to sama przyjemnosc!!! a potem wielka radocha! to zupelnie cos innego niz kupiony prezent. :-)

Gość trująca
święty spokój by sie przydał....

Gość lampiony
Annanasek >zgadzam się w stu procentach. Ja też sama robię prezenty, koszt minimalny, wielka radość przy robieniu prezentów i jeszcze większa przy obdarowywaniu najbliższych :)

Gość annanasek
musisz byc straaaaaaasznie ztyrana?????/

Gość trująca
owszem, jestem styrana. Zarabiam cięzko pieniądze i szlag mnie trafia jak mam je wydac na peirrrrdoły....

Gość annanasek
ja nie wyobrazam sobie swiat bez mojego stu godzinnego sleczenia nad kartkami aniolami wsrod miliona falbanek, wloczek, kilogramow brokatow i koralikow!!!!

Gość lampiony
hehe :) Ja dziś lepiłam aniołki, od poniedziałku zaczynam ozdabiać świeczki kolorowymi koralikami..

Gość annanasek
nie musisz wydawac. przeciez nikt nie wymaga tego ale jak sie bedziesz czula jak dostaniesz cos o kogos??? nie musisz wydawac duzo kasy przeciez sa sklepy za 4,50 gdzie w jednym miejscu za niewielka kase znajdziesz drobiazg dla kazdego.

Gość annanasek
ja wczoraj uszylam recznie 75cm aniola ze starych firanek. caly w falbankach i stoi i ma wielkie koronkowe skrzydla popryskalam go zlotym brokatam jeszcze tylko pudelko i prezent gotowy!! to dla mamy mojegop chlopaka....

Gość lampiony
możesz też wyciągnąc stare pudełeczka, szkatułki, dzbanuszki, filiżanki i inne rzeczy i je reanimować np. techniką decoupage

Gość annanasek
mam tyle pomyslow ale czasu tak malo a tylu ludzi do obdarowania uff...:-(

Gość trująca
podziwiam was, laski, szczerze.....

Gość lampiony
mam ten sam problem, mało czasu, dużo pomysłów...na szczęście zabrałam się za robotę juuż kilka dni temu i mam nadzieję zdążyć...ale oprócz tego zostało mi sprzątanie mieszkania od stóp do głów :P

Gość annanasek
ja zabralam sie juz w listopadzie a aniolkow roznych mam ok 30 ale zawsze jak zrobie i troche juz u mnie pobedzie to zal mi go oddac i tak od nowa. juz teraz jak robie to sama siebie uswiadamiam te sa do oddania a i tak mi ich zal...:-((

Gość lampiony
A teraz uciekam bo jeszcze muszę napisać pracę na zaliczenie...och ta zbliżająca sesja mnie przeraża, brrr , to jest to czego nigdy nie polubię......sto razy bardziej wolałabym reanimować stare przedmioty....

Gość trująca
ło matko.. z czego te aniołki...?

Gość lampiony
ja też sie przyzwyczajam bardzo szybko do przedmiotów. Jestem plastykiem i czasem na tym zarabiam, tzn sprzedaję obrazy....ale za każdym razem , tak mi ich szkoda, bo wkładam w nie tyle pracy...ale prezenty to co innego. Uwielbiam miny ludzi, którzy dostają taki oryginalny prezent :)

Gość annanasek
kilka z wloczki, czesc z materialu w piekniutkich falbaniastych sukniach, inne z masy solnej pomalowane farbami, pozostale z siatek, snurkow,nawet tkane na mini krosnie ktore sama skonstruowalam hihihi ;-)

Gość trująca
masz jakieś zdjęcia tych janiołów...?

Gość annanasek
akurat na swoim kompie nie u mojego chlopaka bo on je na biezaco fotografuje w roznych pozycjach....

Gość trująca
to załóż kiedyś topik o swoich aniołach i wrzuć fotki.. Bardzo bym je chciala zobaczyć...

Gość annanasek
spoko pomysle nad tym. tak w ogole to jest taka str. sztuka pl czy cos i te fotki tych aniolkow mialy byc tam zamieszczone bo mnie kolezanka meczyla ale ja z moim slomianym zapalem zakonczylam cala akcje na zalogowaniu. jak w koncu uda mi sie cos z tym zrobic to zamieszcze na tej str. link ok??

Gość trująca
jak sa takie ładne, to ja bym sobie jednego od ciebie kupiła.. żeby mnie popilnował...