Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa_natalia27

oto moja propozycja

Polecane posty

Gość malinowa_natalia27

witam, na imie mi natalia, mam 27 lat, moj obecny partner( jestsmy razem 5 lat) nie zaspokaja moich potrzeb- jest bardzo spokojnych facetem z mala fantazja i niewielkimi potrzebami.. ale dosc tlumaczenia - w gre wchodzi kazdy rodzaj sexu( tylko i wylacznie w gumce) za drobna oplata ( to do ustalenia) zastanawiam sie czy jakis pan jest zainteresowany oferrta;) czekam na odpowiedz, potem ewentualnie wymienimi sie @, a potem tel.. dla wyszukanych gustow mam cos specjalnego;) prosze piszcie jesli jestescie zainteresowani swoje fantazje- ja zaraz napisze swoja - gwarantuje Wam ze warto i to nie beda pieniadze wyrzucone w bloto pozdrawiam

Gość encja
nie mogłabym być z facetem który nie dość,Ze mnie nie zaspokaja to jeszcze nie potrafi mnie nawet utrzymać:o

Gość ciekawska12345432
ale to Tobie ma jakiś facet płacić, czy Ty jemu dopłacisz, żeby zechciał się sz Tobą.... słowo kochać tu nie pasuje

Gość Oj jeeejku
Natalia - nie rób tego za kasę. :(

Gość nie do odrzucenia
witaj opisz sie natalio, skad jestes jak wygladasz. Byłbym zainteresowany, jestem zonaty i moja zona rowniez nie zaspokkaja moich potrzeb. Mozemy sie umowic zostaw maila napewno napiszę.

Gość The Ring
Ja ci e wypierdole ale za darmo.

Gość nie do odrzucenia
do tego wyzej prostaka. Jak mozesz chamie sie tak do kulturalnej pani odzywać. postaraj sie ją zrozumieć, facet ja nie zaspokaja, pragnie czegoś nowego. W dodatku pianiazki sie kazdemu przydadza:)

Gość malinowa_natalia27
szczerze powiem w dupie mam oceny;) sorki za slownictwo- wiem ze swieta nie jestem i jestemw pelni swiadoma swojego egoizmu ale coz zycie jest okrutne, no a czemu za kase? BO NIE JESTEM FRAJEREM mili panstwo;)\ nie do odrzucenia - 160 cm, 51 kg, dlugie proste ciemno brazowe wlosy, niebieskie oczy, no jestem slowem jestem niezla:) i na dodatek inteligentna;) napisz mi prosze jaki sex Cie interesuje, w jakim terminie(przyblizony) i czy jestes w stanie przyjechac do radomia:) no i napisz jaka masz fantazje - jesli uznam ze jest wystarczajaco szlona opisze Ci swoja;)

Gość nie do odrzucenia
Zawsze chciałem nasikac na kobiete, zadna moja dotychczasowa partnerka nie pozwalala mi na to , nawet zona:( Bylabys w stanie spełnić moja prośbę? i za jaka cene? jestem naprawde zainteresowany. Mam wlasny samochod wiec z dojazdem nie problem:)

Gość Oj jeeejku
Natalio - zastanów się jeszcze... :( Jak już raz zaczniesz.................

Gość malinowa_natalia27
jestes w stanie ja spelnic;) (ale na wieksze "sprawy" sie nie zgadzam);).. poza tym odpada siusianie do buzi; ja ostatnio zaproponowalam partnero wi pewna rzecz: wlozylam do pochwy 3 kostki lodu i kazalam sie wybzykac - byl lekko zszokoowany;) to moja ostatnia fantazja;) gratis;)

Gość nie do odrzucenia
świetnie!! jestes naprawde gorącą kobietą. Ile takie przyjemnosci beda kosztowały?

Gość Oj jeeejku
jyuken dlaczego sie wykasowałeś z topicku o tęsknotach? :O

Gość malinowa_natalia27
chyba kolego robisz sobie zarty;) oki - spodziewalam sie, w kazdym razie czekam na powazne propozycje z @;)

Gość nie do odrzucenia
podasz mi cene?

mnie wykasowali :-O przez f 23 jestem juz zbyt ostry dla kaffe :-O😭

Gość Oj jeeejku
natalio - jesli całujesz penisa mając kostkę lodu w ustach, a za chwilę obejmujesz go ręką ogrzaną przez dotknięcie szklanki z ciepła herbatą, to facet też to sobie chwali. Z lodem w... jest fajnie, tylko, że sie przy tym mnóstwo wody wylewa w trakcie zabawy.... :D ;)

Gość Oj jeeejku
Wykasowali URWISIE. ;)

Gość malinowa_natalia27
ej dobra walcie sie tepaki- nie chce mi sie zmyslac tych bzdetow bo mi sie zbiera na wymioty jak sobie pomysle jacy kolesie sa oblesni:P zegnam masturbatorow i zagorzalych moralistow:P zartowalam z nudow:P papa

ujawnij sie klejnocie morze P. nie poprawiaj orgianalej pisowni bo mnie to wpienia z lekka :-P

Gość Oj jeeejku
Przecież Ci się ujawniłam. ;) A nie wszyscy musza widzieć, jak przekonuję Natalię, że nie warto sie zeszmacić i nie wszyscy muszą wiedzieć, że jestem niezła w... zabawie. I żadnej oryginalnej pisowni nie chciałam zmieniać. :( Jeśli cos napisałam źle, to niechcący. :( 🌻

no dobra, mojej love nie ma naforum to moge ci buziaka przesłać 👄 a tak wogle zaraz napisze z kim gadją:-P

Gość Oj jeeejku
👄 jyukenku, prosze....... Przeciez mnie nie wydasz? :O

oooo czips przyszedł :-P 🖐️ smutasie pozdrowski!!!! nie wydam ale nie tak za darmo :-P

Gość jankjesa
zdrada