Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rita245

dosc kontrowersyjnana ale chyba najbardziej skuteczna metoda na wyprysk - cera t

Polecane posty

Gość Rita245

Dziewczyny bedac w niemczech (mieszkalam tam 3 lata) za wszelka cene chcialam wyleczyc sie z tradziku i niesamowicie tlustej cery. Chodzilam jak glupia po lekarzach, przepisywali mi leki, masci itd. Wszystko na nic. masa kasy wyrzucona w bloto. Pewnego dnia na targach urody trafilam na znakomitego specjaliste, chodzilam do niego pol roku, lecz dopiero po tym czasie zdecydowal sie podzielic ze mna swoja metoda( podobno jest to metoda przebadana przez lekarzy acz niezwykle kontrowersyjna). Na poczatku myslalam ze mam problemy z rozumieniem( znam niemiecki jednak nie wierzylam w to co uslyszalam). W kazdym razie lekarz zaproponowal mi stosowoanie przez 2 tg 1X dziennie na 5 minut okladow/maseczki z kalu. Bylam w szoku. Ale pewnego dnia ( obsypalo mnie jak cholera) nie wiedzialam co robic i z olbrzymia niechecia to zrobilam. nie bede opisywac spodobu bo kazdy to zrabi w najmniej inwazyjny sposob.. w kazdym razie po 4 tygodniach moja buzia wygladala jak nowa. No poprostu nie moglam uwierzyc... teraz gdy rewelacje wracaja stosuje te kuracje na 4-5 dni i wszystko wraca do normy. Metoda kontrowersyjna ale naprawde polecam:) Pozdrawiam cieplo

Gość wszystcy mowia ze 2000calorie
:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o

Gość cos na ten temat wiem
hej:) znam tą metode bardzo dobrze:) wydaje sie okropna ale tak naprawde jest calkiem ok. Stosowalam kal na moje okropne zaskorniki na nosie, byly bardzo widoczne (takie czarne kropki) nawet jak wycisnelam to po trzech dniach wracaly, ale wyprobowalam ta metode pomimo iz mialam pewne watpliwosci, no i rezyltat jest do dzis:) wczesniej stosowalam ok 4 razy w tygodniu teraz jednak ograniczylam sie do 2 razy w tygodniu i d tej pory zaskonikow jak nie bylo tak nie ma:)

Gość karolinka222222
ja tez slyszalam ale balam sie sprobowac:O boze glupio by mi sie bylo przyznac przed moim chlopakiem ze okladam twarz kupa:O

Gość od razu widać że prowokacja
kiepścizna. Myślisz że jakieś idiotki ci uwierzą i zaczną "stosować" tą "metodę" a ty się pośmiejesz, ale tu nie znajdziesz nikogo aż tak zdesperowanego

Gość kalatossik
mozliwe ze autorka chciala sprowokowac jednak moze nie byla swiadoma tego za naprawde kal poprawia stan cery,\. mialam trądzik przez 5 lat i wlasnie to mi tylko pomagalo

Gość Rita245
szkoda ze widac:( sadzac po tematach jestscie tak tepe zeto moglo przejsc;)

Gość akceptowana
hahhaha dobre:-)

Gość od razu widać że prowokacja
ale jak widzisz ewoluujemy :P Musisz podwyższyć poprzeczkę.

a niby jak ta kupkka dziala? czyzby metoda \"zabij bakterie bakteria \"sie klania?? mozesz mi to racjonalnie wytlumaczac? tez mieszkam w niemczech ale o czyms takim tu nie slyszalam mimo iz jezyk znam jak swoj macierzysty .hmm co za perwersyjna metoda, dobrze ze nie mam tradziku:);););)

nie wyobrazam sobie zeby smierdzaca kupe nalozyc na buzie... bleee....nawet w glowie mi sie nie miesci... jak mi cis pojedynczego wyskakuje to smaruje mascia ichtiolowa,ona totalnie smierdzi i mi niedobrze jak ja nakladam,ale kupa?????? wszystko byloby umazane ,rece ,twarz, waschbecken:( einfach ekelhaft:( moze autorka sie jeszcze pojawi i wytlumaczy nam dzialanie jej apetycznej maseczki...

Gość madzialalalal
jeju kupą bym sie w zyciu nieposmarowała...smarowąłam sie moczem tez nieumiałam sie przmóc ale wogóle niczym niepachnie ale na kupe w zyciu bym sie neiprzemogła