pedo eunuch 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: No takie życie to jest jednak brak wolności, jeśli się ma beznadziejne godziny pracy albo jak się nie lubi swojej pracy, a jeszcze ludzie robią nadgodziny.. lepiej żebrać z kościoła jak leżak, albo dawać duupy za talerz zupy, jak fifi. masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Moje zycie to relax w sauna teraz i leisure, mycie sie drogimi szamponami, kapiele, bycie czystym i ladnie pachniec XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja nikomu nie daje duupy, wstydzilabys sie iskra ze ze szczerbatym sie przyjaznisz, a on mnie tak obraza i klamie na moj temat Wez go uspokoj lepiej, bo widze ze nosi go juz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 2 godziny temu To masz na myśli? https:// zapodaj.net/plik-pbTB1vI0YB A skąd wiesz że to było o tobie z taką hurr durr zimna premedytacja co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu (edytowany) . Edytowano 2 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, wuj boży napisał: To masz na myśli? A skąd wiesz że to było o tobie z taką hurr durr zimna premedytacja co Logika się kłania. Dlaczego i jak to zrobiłaś że najpierw mnie zacytowałaś, a potem cytat usunęłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Szczerbaty to wyjatkowo podla.menda, dzisiaj stawalem za nim przy nimfie, a teraz znowu hejtuje xD Widac ze nie ma co biedak robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Nagle Eluś w krzakach siedzi i nie potrafi doprecyzować co miała na myśli że niespełna rok z nim gada. No dzieciarnia normalnie słowo daję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: No takie życie to jest jednak brak wolności, jeśli się ma beznadziejne godziny pracy albo jak się nie lubi swojej pracy, a jeszcze ludzie robią nadgodziny.. o, albo być bezrobolem na utrzymaniu matki jak przemek, to dopiero wyjątkowy wymiar wolności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Logika się kłania. Dlaczego i jak to zrobiłaś że najpierw mnie zacytowałaś, a potem cytat usunęłaś? Nie przepuszczało mi linka, wrzucało post na czerwono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Wylazic z krzakow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wuj boży napisał: Nie przepuszczało mi linka, wrzucało post na czerwono I wg Ciebie co on pisze że ponad rok robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ahh pedo eunuch to krasnal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, monsieur1 napisał: Grindr to gejoowski tinder dla homo xD słyszałem ale co ja bym tam robił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I wg Ciebie co on pisze że ponad rok robi? Uczy się urabiać laski ale nie pisze czy ciebie czy Elkę, chyba mu wszystko jedno kto pierwszy ten lepszy (tak to wygląda z zewnątrz dla mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Nie wiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, libi sztisel napisał: Podobno ostro tam jest jak są podobni do mojego znajomego geja to wierzę ale wkurzający on jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Krejzi chyba usnela i juz jej nie ma.xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, wuj boży napisał: Uczy się urabiać laski ale nie pisze czy ciebie czy Elkę, chyba mu wszystko jedno kto pierwszy ten lepszy (tak to wygląda z zewnątrz dla mnie) Właśnie przed chwilą napisała że ona z nim niespełna rok pisze, a to ze mną on pisze ponad rok. Krótko mówiąc chwali się mu właśnie że urabia mnie ponad rok, a jeszcze trochę i się od niego nauczy bo wiadomo że Lex ze mną pisze dłużej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Krejzi chyba usnela i juz jej nie ma.xD Trochę 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jak są podobni do mojego znajomego geja to wierzę ale wkurzający on jest mój kolega nie chcual mnie wdrożyć co tam jest takiego strasznego gorszego już w tinderze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Jestem dzikom klaczom. Zrozumiałam to tysiące kilometrów od kafeterii. A wy co kùrwa znowu napjerdalanki kto z kim i po chùj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: słyszałem ale co ja bym tam robił xD to gdzie siedzisz jakies discordy wykopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Spoko, ja siedze na irc gdzie jestem adminem, moge podac link xD normalny czat ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: Jestem dzikom klaczom. Zrozumiałam to tysiące kilometrów od kafeterii. A wy co kùrwa znowu napjerdalanki kto z kim i po chùj Bo jesteśmy poyebani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja tez lekko usypiam, jak cos to dobrej i spokojnej nocy Krejzi ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Bo jesteśmy poyebani No wjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Mi sie nudzi i jestem samotny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Jak sie szuka takich gowien w stylu kafeterii żeby było więcej gienzetow a mniej baby boomera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, monsieur1 napisał: Ja tez lekko usypiam, jak cos to dobrej i spokojnej nocy Krejzi No elo i nie hejtuj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ja szukalem forum gdzie napisze posta to zaraz ktos odpisze i tutaj trafilem i zostalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach