Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie mi prosze

Nie wytrzymam tego, nie wiem co mam myslec

Polecane posty

Gość poradzcie mi prosze

Hej. Czy ktosz Was byl w podobnej sytuacji...? Spotykam sie z pewna osoba, jako tak powiedzmy ktos pomiedzy kolega achlopakiem. Ona wie jakbardzo mi na niej zalezy. Kiedy sie spotkamy nie ma problemu zebym sie do niej przytulil, poglaskal it. Wczoraj jednak...spotkalem ja przypadkiem w autobusie...w towarzystwie innego faceta:( Nie wiem ale wydaje mi sie, ze nie byla z tego spotkania zadowolona, wydawala sie byc mocno zmieszana, kiedy zlapalem ja za reke cofnela ja jakbym parzyl:( Nie wytrzymam nie odzywajac sie i czekajac az ona cos napisze...ale co ja mam napisac do niej? Niczego nie moge byc przeciez pewnym

Gość mnjfkiejaudnyre
napisz jej tak "Witam.Hm..wczorajsza sytuacja mnie zdziwila......wiem,ze jestesmy przyjaciolmi ale...........i tak sie czulem dziwnie.buzka"

Gość realistaoptymista
weź tą sprawę na trzeźwo - zacznij od zmarszczenia freda

Gość karioka*
ona może ma więcej takich kolegów-chłopaków jak ty.. trochę się tobą bawi, bo gdyby czuła cos do ciebie poza sympatią, to już dawno byłbyś jej chłopakiem. źle, ze pozwala byś ją przytulał, bo wie, że bardzo ci na niej zależy i robi ci tym tylko niepotrzebne nadzieje. napisz takiego smska jak wyżej, jeśli zacznie kręcić, to daj sobie z nią spokój.

Gość odpisala...
ze sie na mnie wkurzyla wczoraj bo sie zachowywalem jakby cos zlego zrobila a ten chlopak to jej sasiad o ktorym juz mi kiedys opowiadala...