Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikta

i znow to samo

Polecane posty

Gość Vikta
beznadziejna... no spoko. skoro sama potrafie tzn ze generalnie dojsc moge. przeczytaj imbecylu jeszcze raz wszystkie wpisy, moje wpisy. moze dojdziesz w koncu do tego, ze ja wiem, ze moja masturbacja stoi na przeszkodzie, dlatego postanowilam z tym skonczyc. i tak na przyszlosc. czytaj wszystko a nie wybiorczo, jelsi chcesz stawiac jakies sądy. wczoraj bawilismy sie, bez seksu, po prostu takie pieszczoty. on byl maksymalnie podniecony. zrobilam tak specjalnie i wcale tego nie zlauje (to tak w gwoli wyprzedzenia postow osob, ktore beda rzucaly bluzgami). byl podniecony, a ja zapytalam czy chce abym skonczyla czy poczeka na mnie (az bedziemy mogli OBOJE sie kochac). specjalnie tak sformulowalam pytanie, zeby wiedzial jaki ma wybor. on powiedzial ze poczeka. jednak wciaz ocieral sie nim o moje cialo. wtedy powiedzialm, ze ja mam tak zawsze (tzn jestem podniecona a i tak nie ma finiszu), wiec on tez tak moze. wiem ze to swinstwo, bo nie powinnam ograniczac mu przyjemnosci, ktora moge mu dac. mial cos zrozumiec, nie wiem czy zrozumial. to sie okarze. ostatnio gadalismy o tym, czego bysmy chcieli. on wymienial, ze chce obejrzec film, ze chce, lubi od tylu itp. potem zapytal sie mnie o to samo. ja powiedzialm, ze chce zeby byl mi dobrze (i co z tego ze to jedzie egoizmem). czekam. maksymalnie do konca lutego. 0 masturbacji, 0 pomocy jemu (tzn pieszczenia siebie samej) podczas stosunku. czas, by sie w koncu wykazal.

Gość Vikta
wciaz pamietam, jak kiedys mi powiedzial, ze czesto myslal tylko o sobie, swojej przyjemnosci, ze byl egoista. smutne.

Gość on_24
Vikta.. no co tu powiedziec.. masz przechlapane...:/ jak dla mnie to liczy sie satysfakcja z zadowolenia kobiety... jesli jest zadowolona.. i widze radosc.. porzadanie...w niej.. i to ze chciala by to jak najwczesniej powtorzyc znowu.. pozadanie sprawia przynajmniej we mnie ze moge zrobic wszystko o co poprosi.. bo jej cialo w tym momencie staje sie czystsze od mojego.. sapach smak nie ma znaczenia.. no moze troche perfumy sa nie dobre w smaku..;] ale to jest prawdziwa przyjemnosc.. to nadzwyczaj silne pozadanie.. satysfakcja... poczucie spelnienia sie w roli kochanka.. a jesli moja kochanka tez to odkryje daje z siebie jak najwiecej to juz juz wogole jest ekstra...

Gość Vikta
gdzies przeczytalam slowa, ktore w obecnej sytuacji staja sie dla mnie bardzo madre. o meskosci faceta swiadczy stopien zadowolenia kobiety. nadal czekam.

Gość Wiesz co ...
Oslabiasz mnie dziewczyno. Piszesz "czekam. maksymalnie do konca lutego. 0 masturbacji, 0 pomocy jemu (tzn pieszczenia siebie samej) podczas stosunku. czas, by sie w koncu wykazal." - to co to jest zwiazek dwojga kochajacych sie ludzi czy jakies wojsko ??? Wiem, ze jestes bardzo mloda i glupiutka ale moze bez przesady ??? I szczerze wspolczuje dziewczynie, ktora dostanie tego Twojego chlopaka po Tobie.

Gość A co jest zlego
w tym jak sie sama piescisz w trakcie stosunku ? Rob to tak zeby on to widzial i moze sie czegos w koncu nauczy . U nas to pomoglo i to bardzo !

Gość bunny rabbit
wczoraj wyslalam mezowi e-maila do pracy ze zdjeciami fajnych zabawek z seks shopu przez ostatnie kilka dni dopytywal sie co chce pod choinke moze to podziala na jego wyobraznie :))

Gość Vikta
do Wiesz co ... nie wiem, czy jestes kobieta czy facetem. ale wczuj sie wmoja sytuacje, kiedy to facet, ktory mowi ze kocha nad zycie, nie wyobraza sobie zycia beze mnie, mowi, ze chce dla mnie jak najlepiej, kocha sie ze mna, za przeproszeniem posuwa mnie (bo tak to wlasnie wygladalo zmojego ounktu widzenia), zupelnie nie przejmujac sie tym co i czy w ogole cos czuje(przyjemnego). nie wiem czy Tobie partner kiedys powiedzial, ze kochajac sie z Toba myslal tylko o sobie, o swojej przehjemnosci, nie wiem czy Twoj partner wpychal Ci palce do cipki tak mocno, jakby byla ona bez dna, 0 wyczucia( uprzedzajac-tak mowilam ze mnie boli, ale on i tak po swojemu robil), nie wiem czy Twoj facet "piescil" ( a wg mnie trudno to nazwac pieszczota, skoro to sprawia bol) Twoja lechatczke tak, ze zdarl Ci niemal cala skorke z nije. nie wiem w koncu czy kochalas sie z facetm placzac jednoczesnie (bo po raz kolejny on mial Cie i Twoje potrzeby gleboko w dupie). nie wiem, czy Twoj facet wystawial smierdzacego penisa i chcial bys zrobila mu loda. cholera jasna nie wiem czy Ty to masz,ale ja tak! to nie wojsko. to zycie, a ona mial 2 lata by nauczyc sie mojego ciala chociazby w taki sposob by nie sprawiac bolu. nie mam umiejetnosci dziwki z burdelu, nie wiem wszystkiego o seksie, ale chce sie uczyc, dla niego. pytam, dociekam, a on? owszem, ale tylko w ramach odbicia pileczki. piescilam sie nie raz sama przy nim. niestety. o wibratorze moge zapomniec. on stanowczo nie chce (przypuszczam ze boi sie ze za pomogca wibratora dojde.....)

Gość Vikta
do Wiesz co ... nie wiem, czy jestes kobieta czy facetem. ale wczuj sie wmoja sytuacje, kiedy to facet, ktory mowi ze kocha nad zycie, nie wyobraza sobie zycia beze mnie, mowi, ze chce dla mnie jak najlepiej, kocha sie ze mna, za przeproszeniem posuwa mnie (bo tak to wlasnie wygladalo zmojego ounktu widzenia), zupelnie nie przejmujac sie tym co i czy w ogole cos czuje(przyjemnego). nie wiem czy Tobie partner kiedys powiedzial, ze kochajac sie z Toba myslal tylko o sobie, o swojej przehjemnosci, nie wiem czy Twoj partner wpychal Ci palce do cipki tak mocno, jakby byla ona bez dna, 0 wyczucia( uprzedzajac-tak mowilam ze mnie boli, ale on i tak po swojemu robil), nie wiem czy Twoj facet "piescil" ( a wg mnie trudno to nazwac pieszczota, skoro to sprawia bol) Twoja lechatczke tak, ze zdarl Ci niemal cala skorke z nije. nie wiem w koncu czy kochalas sie z facetm placzac jednoczesnie (bo po raz kolejny on mial Cie i Twoje potrzeby gleboko w dupie). nie wiem, czy Twoj facet wystawial smierdzacego penisa i chcial bys zrobila mu loda. cholera jasna nie wiem czy Ty to masz,ale ja tak! to nie wojsko. to zycie, a ona mial 2 lata by nauczyc sie mojego ciala chociazby w taki sposob by nie sprawiac bolu. nie mam umiejetnosci dziwki z burdelu, nie wiem wszystkiego o seksie, ale chce sie uczyc, dla niego. pytam, dociekam, a on? owszem, ale tylko w ramach odbicia pileczki. piescilam sie nie raz sama przy nim. niestety. o wibratorze moge zapomniec. on stanowczo nie chce (przypuszczam ze boi sie ze za pomogca wibratora dojde.....)

Gość miodzio miodzio
No a czym on Cię urzekł?? Pewnie polecialaś na wygląd i kase... Czesto atrakcyjny chłopak z wygladu jest kiepski w łóżku...

Gość Vikta
jest przystojny, ale to chyba normalne, bo inaczej w jaki sposob zwrocilabym na niego uwage? wczesniej go nie znalam, spotkalismy sieprzypadkiem. status majotkowy.. hmmm przecietny. z reszta po co mi kasa, w dodatku czyjas.