Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwarium

Dlaczego kobiety tak oszukuja?

Polecane posty

Gość akwarium

Potrafia mowic jednemu, ze kocha i drugiemu to samo... i nie poczuwaja sie do winy, nie maja wyrzutow, ze cos robia zle...

Gość thidien
ja miałam to samo z facetem.. i też nie widział w tym nic złego..

no własnie, i po co zaraz tak generalizować, że to kobity tak oszukują? faceci też...

Gość akwarium
Przepraszam, pisze w liczbie mnogiej jako o Was, ale tu chodzui o jedna osobe, przepraszam, troszke przesadzilem :)

Gość sad_ysta
jeśli dla niej słowo "kocham" "tyle" znaczy, to wniosek jest taki ,że żadnego z was nie kocha:o jest jej dobrze a jedynym dylematem jest to gdzie dupe zagrzać

Gość akwarium
Napisalem teraz dlaczego to robi, a ona na to, ze czasami mysle, ze mnie kocha. I mnie zablokowala na gg...

Gość princess_Si
nie generalizuj, bo wyrzadzasz sobie i innym kobietom krzywde. uwierz, ludzie sa rozni, skrajnie rozni do siebie. ja nigdy bym nikogo nie zdradzila a znam dziewczyny ktore nie maja z tego powodu zadnych wyrzutow sumienia. uwierz ze sa kobiety ktore nie klamia :)

Gość sad_ysta
no to fajna i dojrzała z niej kobita:o to jakies chore jest, daj sobie na wstrzymanie , bo Cię będzie mamić przez niewiadomo jak długo, raz tak raz, jak jej wiatr zawieje....

Gość akwarium
Wiem, wiem, nie odzywalem sie juz do niej... ale w ta sobote sie odezwalem, powiedziala, ze musi nabrac odwagi, zeby byc z tym ktorego kocha (chodzilo o mnie), no ale jak widac...

Gość akwarium
Jeszcze raz przepraszam, ze tak uogolnilem...

Gość 8889998888
można kochać 2 facetów uwierzcie mi wiem coś o tym i to jest strasznie trudne

Gość sad_ysta
ja uciekam miłej niedzieli bez zbędnych stresów a to że ktoś generalizuje jest chyba najczęściej stawianym tu zarzutem, oprócz braków w wykształceniu.....a chyba każdy wie ,że tak po prostu jest łatwiej

Gość princess_Si
ale z czym jest latwiej? przeciez ludzie sa tak rozni ze nie ma sensu tak uogolniac. chyba ze kolega robi to ze zlosci na kobiety ;)

Gość akwarium
Znowu mam przeprosic? :-P Tak mis ie napisalo, przepraszam, wcale tak nie mysle, ale jestem po prostu przygnebiony...

Gość Robi 72
Piszesz ... "a ona na to, ze czasami mysle, ze mnie kocha " ... Chłopie trzeba było, jej odpisać, że z toba jest identycznie, tez czasami myslisz, że ja kochasz ... więc moze do siebie pasujecie ?

Gość akwarium
Robi 72 - a dlaczego tak sadzisz, ze ja tylko czasami ja kocham? ;-P