Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8889998888

POWRACAJĄCE ZAPALENIE PĘCHERZA RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 8889998888

POMÓŻCIE BO JUŻNIE MAM SIŁY

Gość 8889998888
nikt nic nie wie?:(((((((

W wątku \"Zapalenie pęcherza i cewki moczowej\" jest 127 stron porad...

czesc nie matrw sie ja na zapalenie pecherza chorowalam przez 3 lata non stop. zrob posiew moczu i dzieki temu bedzie wiadomo jakie bakterie cie zaatakowaly a oprocz tego dostaniesz od razu spis antybiotykow ktore na nie dzialaja tym sposobem zyskasz na czasie leczenia. ja przez 2 lata bylam krolikiem doswiadczalnym az w koncu poradzono mi ten posiew. zrob dgo prywatnie lub popros o skierowanie. musisz miec do tego specjalny pojemniczek z takim paseczkiem sterylnym. jesli chodzi o tabletki to mnie pomogly 2 opakowania palinu i przez trzy miesiace bralam zapobiegawczo nifuratioretard 3x2. pilam tez duzo wody niegaziowanej. nie pij sokow bo to pozywka dla bakterii.nos rajstopki pod spodniami lub kortke za tylek i bedzie oki. pozdrawiam.

Gość she 32
Miałam zapalenie pęcherza w 2012 roku co najmniej a kilka razy. Moje rady: -tabletki z żurawiny-z apteki -nagrzewanie miejsca gorącym termoforem, lub poduszką elektryczna(dobrze mieć zawsze w domu)-działa zaraz po 30 min-czujesz się lepiej!ulga - picie dużej ilości wody z cytryną trzeba zakwasić mocz -I BARDZO WAŻNE-sposób w jaki się podcierasz powinien przebiegać od przodu do tyłu nie odwrotnie!!!- u mnie prawdopodobnie to było przyczyną -badania wszystkie jakie przeprowadziłam były w porządku- badanie posiewowe moczu i badanie wydzieliny z pochwy. Lekarz zwalał na moje partnera ze może on mnie zaraził ale też ma wszystkie badania w porządku. Powodzenia!