Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony1982...

jestem przerazony!!!!!!!

Polecane posty

Gość zniesmaczony1982...

tak tu piszecie ze laski leca na kase itp. itd. a przeciez kasa jest potrzebna do zycia, jest niezbedna tak jak powietrze woda, jedzenie.Jak ma sie pienadze to mozna zyc jak pan!! wiec dziwi mnie to ze tak najezdzacie na laski odnosnie tych pienedzy. To co maja sie wiazac z \"wietrznymi\" studentami, popaprancami zcyiowymi, golodupcami i nieudacznikami ???????

Mówisz jak mój ojciec ;/ Najpierw kasa, dobre auto i ma być w miarę normalny bo to że biedna się urodziłam nie znaczy że mam biednie wyjść za mąż...Niestety ja mam odmienne zdanie na ten temat. Umiesz liczyć-licz na siebie! Nie chcę nikomu nic zawdzięczać bo potem w życiu różnie bywa i zostaje się z ręką w nocniku...Wolę sama do czegoś dojść

Gość zniesmaczony1982...
twoj tata ma racje

Nie chodzi o kase. Tylko o plany faceta. Kiedy odpowieda kiedy się pytam, co chce robić w przyszłości: NIE WIEM, to mnie od razu odstrasza, bo to coś mówi o facecie. A kiedy choćby był biedny jak mysz kościelna i odpowiada: chciałbym skończyś studia, znaleść świetną prace i kupić sobie przed 30 ferrari - to od razu widać, że facet jest ambitny.

Gość jacek.c
skonczenie studiow nie gwarantuje pracy, ludzie popadamy w jakas paranoje tylko studia studia studia!!!!!!!!!!!!!

Gość princess_Si
mowisz tak bo masz pieniadze, ale nie kazdy ma tyle szczescia co Ty. wole biednego ale pracowitego faceta ktory bedzie mnie kochal innie zdradzi niz milionera do ktorego nie bede miala zaufania

przecież pieniądze raz są raz ich nie ma.. liczy się miłość, zaufanie, wspólne pomaganie sobie, jeśli nawet kobieta zwiąże się z mężczyzną, któy ma więcej pieniędzy niż ona, to gdy sytuacja się odwróci ona może mu pomagać finansowo. wszyscy dobrze wiecie jak jest w życiu, fortuna kołem się toczy :)

Gość ale brednie
nie rznijcie tu idealistek

Gość i daltego uczciwi
ludzie muszą być samotni

a dla mnie liczy się to co kto ma w sercu i w głowie ... Pieniądze są wazne w życiu nie powiem, że nie, ale nie najważniejsze, a poza tym do zdobycia :-D Mając flotę mozesz zyc jak pan to prawda, ale co z tego jak nie masz koło siebie tej jednej jedynej osoby naj... naj... naj..., watpię czy wtedy taki człowiek jest szczęśliwy ?

Gość i dlatego wlasnie
cały ambaras polega na tym, żeby znaleźć taką osobę, która będzie nam odpowiadać, zarówno pod względem wyglądu, jak i charakteru, czyli m.in jakiejś tam obrotności. Nie zwiąże się z facetem, który nie będzie w stanie się utrzymać. Bez przesady, nie będę przecież utrzymywać jakiegoś nieroba albo nieudacznika. Chcę, żyć jakoś godnie w przyszłości i uważam, że nie ma w tym nic obłudnego.

Gość princess_SiSi
ale brednie, zamknij ta morde. takiemu chujopwi to tylko przypierdolic

Gość i wyszo szydło z worka
a raczej słowa z kobiet, ukłuło cię ża facet ma rację MATERIALISTKO

Gość princess_SiSi
szukam sponsora oferuje (anal ,oral,scat ,piss itd)

Gość princess_SiSi
zalosni jestecie co niektorzy. bogaci zdesperowani frajerzy co nie moga przezyc ze mimo kasy zadna ich nie chce