Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Co z tymi ruchami?????

Polecane posty

Dziewczymy, jestem w 34 tc, od wczoraj czuję słabo dziecko, mało się rusza a jak już to ruchy są słabe, zawsze tak mocno się wypychala i kopała a teraz tak jak by nie miala siły. Jestem chora i próbuję się leczyć domowymi sposobami, m.in. czosnek....moze to przez to, bo on obniża ciśnienie...ale jem go kilka dni i dopiero teraz takie coś :o Kopie ale tak lekko... 😭 martwię się :(

czesc nie martw sie im dzidzius jest wiekszy tym ruchy moga byc coraz rzadziej wyczuwane ale za to mocniejsze, poza tym nie kazdego dnia musi kopac tak samo wiem bo sama juz cos takiego przerabialam nawet wczoraj. musialam pojechac na rozdanie dyplomow potem mialam gosci i ogolnie bylam bardzo zmeczona a niunia wydala mi sie bardzo osowiala dzis za to juz daje mi popalic. nie martw sie..pogoda tez wplywa na dziddzie. pozdrawiam

a i jeszzce jedno ja tez jadlam czosnek jak wszyscy w domu chorowali(balam sie zeby mnie nie zarazili) i na dzidzie nie wplywalo choc fakt ze czosnek obniza cisnienie ale napewno to nie jest przyczyna...bedzie dobrze zobaczysz... ja za to dzis mam problemy z zoladkiem zreszta czesto w cazy ma obolaly zdaza ci sie tak czasem?

Elo :) Noo pewnie masz rację, bo malutka własnie miała czkawkę i chyba jest lepiej, a z żołądkiem to mam od pewnego czasu i czuję że na wątrobę też uciska bo mam często zgagaę po wszystkim co zjem ;) Przejdzie jak się brzusio obniży :) Tak sobie myślę :)