Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość momika27

Dobry Wózek!

Polecane posty

Gość momika27

Jaki wózek jest najdroższy? A co najważniejsze jaki dobry i rzadko spotykany?

Gość momika27
o donna zadzwiny ten wozek i chyba niewygodny dla dziecka! jakies inne propozycje?

Gość momika27
nie no chicco jest beznadziejny i oklepany a mi chodzi o jakis rzadki wozek, ktorym nie jezdzi co druga matka...

Gość momika27
ale retro nie w moim typie...

Gość m5
ten pierwszy wygląda jak pług do odgarniania śniegu

przeciez ten 2 retro to b drogi wozek....nie chce mi sie szukac cey w necie ale wiem ze tani nie jest..kiedys na nie patrzylam.. mi sie podoba ale spacerowke ma brzydka..

Gość momika27
a znacie jakies marki wózków, które są rzadko dostępne w Polsce?

Gość m5
i trochę krzywy

Gość momika27
paulka dzięki dobra kobieto, ale pisałam, ze wozki retro mnie nie interesują! I chodzi mi o jakis drogi wózek a nie taki za 1000zł ktorym jezdzi kazda matka!

Gość momika27
wózki emmaljunga są dosyc popularne a jane mi sie nie podoba :( nie znacie naprawde jakis rzadko spotykanych wózków powyzej 2 tyś? Wszystkie mamy mają takie same wózki?

Gość momika27
Paulka a kilka razy widziałam wyróżniające się wózki np. wczoraj w centrum handlowym babka jechała pięknym wózkiem, ale nie mogłam dojrzec nazwy :( jakic creak, treak...?? są wózki, które nie są łatwo dostępne ze względu na cenę, ale można je zamówić. Mam nadzieję, że odezwie się jakaś mamusia, która ma wózek inny niż wszystkie!

Co rozumiesz przez pojęcie \"rzadko spotykane\"?? Większość wózków jest do siebie podobnych. Kiedyś oryginalne i drogie były wózki Mutsy czy Quinny Buzz, ale teraz są dosyć popularne. Może spodoba Ci się taki model Mutsy: http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_338_340&products_id=5057 Nie jest to wózek zbyt często spotykany na polskich ulicach.

Gość momika27
jezu jesteście jakie s uposledzone! przeciez wyraznie piszę, ze chce wozek powyzej 2 tys. to wklejacie jakies badziewia za 1000zł!

Gość to szukaj sobie sama
skoro jesteśmy takie upośledzone... Za grosz wdzięczności.

Gość momika27
po pierwsze to prosiłam o pomoc mamy majace jakies dobre wozki! a po drugie to chyba nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie wiec zegnam!

Gość to szukaj sobie sama
🖐️

kolezanko \"nieuposledzona\"-zerknij na linka ktorego Ci wkleilam, tam nie ma ceny 1000 zl ale ponad 3 tys. wiec najpierw poczytaj a potem wyzywaj acha i myslac ze u nas to sa popularne wozki mialam na mysli Szwecje, wiem ze w Polsce malo sie nimi jezdzi. Oryginalnego wozka nie znajdziesz ale mam pomysl: wynajmi projektanta i jakas firme i niech ci zrobia wozek taki \"special for you\"

Gość momika27
no prosze jaka ozywiona dyskusja, nie gorączkujcie sie tak komplekt to macie wy, ze nie stac was na dobry porzadny wozek :P wozek z silnikiem mam dla siebie a zeby moje dziecko nie jezdziło takimi szmatławcami jak wasze dzieci to zebys wiedziała, ze jestem gotowa wynając projektanta :P

Gość momika27
a twojemu dziecki robi roznice czy jezdzi w spacerowce czy w gondoli, ale ty widac o tym nie wiesz:P nie wypowiadaj sie wiecej paulka, bo nic nie wiesz o zyciu a madrzysz sie na kazdy temat.

zalosne:o proponuje aby ten nedzny topik zginal smiercia nautralna...po prostu:olac jego zalozycielke nie odzywajac sie:) bo kto lubi rozmawiac z bezmozgowcami nie umiejacymi sie "poslugiwac" netem..

nie mam jeszcze dzieci ale mysle ze kiedys wazniejsze dla mnie bedzie jak bardzo Go Kocham a nie ile wydalam na wozek i aby ktos inny nie mial takiego samego lub lepszego... A jezeli moge zapytac-dla Ciebie drozszy znaczy lepszy?

Gość jupiter1
idże gburu jeden stad zakladasz topik , a pozniej sie wyzywasz na ludziach ktorzy robia co moga by ci pomoc ..