Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fee*

Małżeństwa z 11-letnią rónicą wieku.

Polecane posty

Czy jest tu ktoś,kto jest w takim związku?Proszę o niechamskie wpisy.ta sytuacja i tak jest dla mnie trudna.Mam 34 lata,boję się,że nie będę mogła urodzić mu dziecka itd.

Gość oberzynka
a on jest mlodszy czy starszy te 11 lat???

Gość Co ty pieprzysz
Masz 34 lata i boisz się, że nie bedziesz mogła urodzić mu dziecka ?

Gość Jeżeli facet jest ...
młodszy od ciebie o 11 lat to wg mnie nie jest to dobry układ na dłuzszą metę ... na teraz moze być, ale na potem to wieeeeeeeeeeeeelki znak zapytania

Właśnie,nie chcę czegoś na chwilę i zdaję sobie sprawę,że za kilka lat on może znależć sobie młódszą,ale z drugiej strony w grę wchodzi uczucie.Twierdzi,że mnie kocha,ale jak długo jeszcze?Nie znam żadnej pary,w której różnica wieku byłaby aż tak duża.

Ja znam. Rodzice mojej koleżźanki, 10 lat starsza ona. Jest i było OK. Mają 3 dzieci. Wspólnych. Dorosłych. Wciaż są razem. To tyle.

Gość Ja tez nie znam
takiej pary, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy, poniewaz nikt nie wie jak dlugo bedzie trwal zwiazek . Przeciez sa związki ktore się rozstają bez wzgledu na wiek, wszystko zalezy od was. Powiem tobie, że dla mnie to byłaby bardzo trudna sytuacja, nie wiem czy zdecydowałabym się na taki związek ... W kazdym razie tylko mu nie "matkuj" bo masz przerąbane, powodzenia :-D

Powiem tak Fee* Moim zdaniem ten związek się nie uda i nie gniewaj się za szczerość , raczej i tak radzę , poszukaj sobie wolnego gościa w swoim wieku , łatwiej się dogadacie , facet w wieku 23 lat jeszcze chce się wyszaleć i ciągle będzie uważał, że do trzydziestki ma jeszcze czas .

Gość plangton
nie sluchaj kazdy jest inny zostan z nim a gdyby nawet kiedys odszedl to takie sytuacje sa tez u rowiesnikow nie ma reguly