Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 martusia15

w co mam sie ubrac na sylwestra na domowke???

Polecane posty

Go艣膰 martusia15

prosze o pomoc was dziewczynki, robie domowke w domciu i nie wiem jak sie ubrac, doradzcie mi, wspomne jeszcze ze jestem nastolatka.... jestem otwarta na wszystkie pomysly... :-))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja te偶 id臋 w tym roku na dom贸wk臋. Zak艂adam albo sp贸dnic臋 (tak膮 za kolano, z falban) albo jakie艣 fajne jeansy i jaki艣 ciekawy top. Nie b臋d臋 nic wydziwia膰. W tamtym roku chcia艂am za艂o偶y膰 ma艂膮 czarn膮 ale na szcz臋艣cie posz艂am jeansach. Ka偶dy praktycznie by艂 na luzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madziunia89
najlepiej jakies fajnie dzinsy, do tego jakas spoko bluzeczka np. z krotkim rekawkiem czy jakas na ramionkach albo cos.. no i na to bluza, najlepiej zasuwana. na poczatku badz w tej bluzie, jak juz impreza sie rozkreci mozesz j膮 zdj膮c:-) polecam:-) w takim styylu kazda moja impreza byla udana:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusia15
A CO MYSLICIE O DZINSOWEJ MINI, MOZE LEGINSACH I KOSZULCE POLO??? ROZOWEJ ALBO ZOLTEJ???? WSPOMNE ZE JESTEM BRUNETKA.... DO TEGO BYM JESZCZE JAKIS FAJNY PASECZEK KUPILA I SREBRNA OPASECZKE, CO wY NA TO??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madziunia89
srebrna opaska odpada. opaska niechaj bedzie w kolorze bluzeczki:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarne
moze byc w tej dzinsowej mini tylko blagam nie opaska!!! a co do mnie to na moja "domowke" ubieram szra spudniczke i czarna bluske do tego czrne rajtki i butki mokasynki na plaskim:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusia15
ale taka srebrna delikatna, z prawdziwego srebra, z krysztalkami, wiec??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czekolada marmelada
tak jak "czarne" napisala jest fajnie , dzinsy tez moga byc z jakims topem , nie za wyjsciowo , bo to nie jakis wielki bal

Udost臋pnij ten post