Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulonka

CZY REGULON DOBRZE ZABEZPIECZA????

Polecane posty

Gość pszczolka zlistopada
a załuj to takie milutkie jak konczy w tobie

Gość mala83.
ja nastepnym razem biore przyklasd z Pszczolki ( zawsze mis ie podobal ten nick:)) i ide na calosc.:D moj narazie tez nie protestuje:) ciekawe jak dlugo.. chyba ja pierwsza zaprotestuje bo srasznie suchutko od tych chemicznych gumek:(

Gość regulonka
heheh a ja sie boje bo tydzien temy przy 2 tabletce sie piescilismy....teraz mam 7 tabletke i nie mam tych plamien i oczywiscie juz panikuje:(

Gość mala83.
ja tez raz panikowalam... zapomnialam sobie o bralam duuuzo lekarstw i pekla.ale dalej mama nie jestem. to mnie jednak nie przekonalo:> coz. trzeba sie przemoc i nie histeryzowac i bedze ok. tylko ... jak to zrobic?? hehe

Gość regulonka
ja juz bankrutuje od testów ciązowych ;)

Gość mala83.
ja zrobilam jeden.. planuje drugi

regulonka twoj organizm sie juz przyzwyczaja a jak bys mila caly czas te plamienia to za wygodne to to niejest

Gość milka25
ja też brałam regulon ale tylko 2 miesiące - bo źle się po nich czułam i miałam plamienia między miesiączkami. Jak powiedziałam o tym lekarce to mi od razu zmieniła na inne tabletki. Widac te tabletki mi nie służyły - regulonka moze powinnaś zacząć brac inne? Ja teraz biorę Diane i czuję się świetnie - zero skutków ubocznych....

Gość mala83.
plamienia sa chyba gorsze od okresu.. okres przynajmniej wiesz kiedy sie skonczy a plamienia trwaja i trwaja i trwaja... i juz myslisz ze koniec a tu bach. od nowa:( koszmar moze pogadaj z ginem ad innych tabsow, albo plastrow..

Gość regulonka
te plamienia sa męczące.....przy koncu opakowania sa juz wieksze ze nie moge sobie tak bez niczego chodzic potem jest ta przerwa i znów wieksze a potem normany okres a konczy sie to wszystko jak jestem gdzies przy 3 tabletce nowego opakowania :( masakra jakbym 2 tygodnie miała okres;(

ale diana to niezbyt dobry srodek anty pozatym niepowinno sie go brac zbyt dlugo max 6 miesiecy wiem co mowie siostra jest farmaceuta

Gość mala83.
ja raz sie wkopalam w prawie miesieczne plamienia. mialam nadzieje (glupia) ze mi przejdzie. i przeszlo jak zrobilam 7 dni przewry i mialam @

Gość regulonka
tyle ze teraz juz 7 dnia przerwy nie miałam okresu i teraz nie mam plamien....zobaczymy co dalej....

Gość mala83.
zmykam..pozdrawiam Pszczolke i Regulonke:)

no przy takich zabezpieczeniach musial by sie zdarzyc jakis cod zeby byl dzizdzius masz zle dobrane tabletki

Gość regulonka
mala83-----dobranoc:)

narazie mala83

Gość regulonka
ja tez juz uciekam...dziękuje za rady i wsparcie ;)

narazie ja tez juz ide wlasnie wrocil moj kotek do domku

Gość Ty Ja
Plamienia mijają po drugim opakowaniu. No u mnie tak było. Nie wiem jak u innych, ale jakby były dłużej to chyba trzeba konsultowac się z ginekologiem.

Gość pomocy 0
czy mimo plamień można się kochać? proszę o odpisanie

Gość .vgfyu3egw
Można sie kochać :) ps. Plamienia powinny szybko minąć. U mnnie po pierwszym opakowaniu. Teraz jest ok:)

Gość Karola;)
Ja właśnie zakonczyłam drugie opakowanie regulonu. we wtorek zaczynam trzecie. Wczesniej brałam novynette ale one dawały sie we znaki,plakalam,robiłam afery itp. Jeżeli bieżesz regularnie to zabezpiecza porządnie i każda tabeltka ma taki sam poziom hormonu. Poza tym jezeli którejś nie występuje plamienie z odstawienie po 2 czy 3 dniu, zero stresu. ja dostaje w 5 dniu odstawienia:). Pozdrawiam.