Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka84

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość ale egoistki
jestescie , tak jak moja ex. wygoda wasza na pierwszym miejscu , stosowalem latami az kiedys gdzie indziej normalnie sprobowalem i odrazu od starej spieprzylem

zero komfortu psychicznego ----> nie u każdego faceta zawiera to po pierwsze a nawet jak zawiera to śladowe ilości plemników słabych i zazwyczaj plemniki te nie mają klasy A (jeśli wiesz co to znaczy :P ) a zresztą róbcie jak chcecie :P może i jestem lekkomyślna (tzn byłam bo od 2 lat biore tabletki) ale to mój problem i moje dziecko będzie jak zajdę :P p.s znam 2 laski, które zaszły stosując tabletki anty (zgodnie z ulotką, bez wymiotów, pominięc i innych cyrków) :P jedyną 100 % metodą anty jest bezpłodność, każda inna niesie jakieś ryzyko 🖐️

w olg szansa jest zawsze, ja nie mowie ze odradzam srodki anty bo sama bralam tabletki tylko ze one maja okropne skutki, moje libido spadlo do zera, ogolnie bzlam strasznie humorzasta. Dlatego ta metoda dla mnie jest najlepsza stosuje ja od paru lat z malymi przerwami i puki co dzidziusia nie ma.

Gość
ale ja nie chcę dzieci 😭 a ja was miałam za takie doświadczone :O ale są jednak mniej i bardziej pewne metody antykoncepcyjne, więc mi tu głupot nie gadajcie 😠 zobaczycie, niedługo wam powiem, że jestem w ciąży, to będzie wasza wina :D :P

Gość
oran, już Ty się nie wypieraj :P

psychopatka --->alez ja nigdzie nie napisałam, że to 100 % metoda anty i polecam ja każdemu i na pewno w ciąże nie zajdziesz :P jajowody podwiąż jak nie chcesz dzieci :P tylko śmieszy mnie jak niektóre laski panikują i uprawiają seks zażywając jednocześnie tabletki anty, wkładają se do cipki globulki i jeszcze każą facetowi gumke zakładać i oczywiście nie daj Boże , żeby w środku skończył bo już leci i topik na kafeterii zakłada \" CZY JESTEM W CIĄŻY\" :O a potem się dziwią, że facet ma inne na boku laski :O jakbym była facetem i miała tak przewrażliwioną i nieświadomą kobietę to tez bym zdradzala :O

Jakie to szczęście, że najwyższy uchronił mnie przed teoretycznymi kobietami :D

Przyznam sie, ze ostatnio tez stosuje ta metode, choc zawsze bylam straszna panikara i kochalam sie z gumkami i tabletkami rownoczesnie, albo tabletki plus stosunek przerywany. Ale odkad odstawilam tabletki to jakos nie chce nam sie kochac w prezerwatywach (mniejsza przyjemnosc) i zaczelismy kochac sie z konczeniem na zewnatrz. Bo jak bede w ciazy to nic takiego sie nie stanie, a takze dlatego, ze znam duzo osob, ktore latami tak robia i nic :P Choc oczywiscie wpadka moze byc, dlatego na pewno nie zaryzykowalabym takiego seksu z kims \"na jedna noc\".

OrAnVag ---> teoretyzuję, że do krótkodystansowców należych i żal dupę ściska, ze musisz zawsze ogumienie zakładać 🖐️ :P

Gość
Lusia, gorączka ci skoczyła :D

Gość zero komfortu psychicznego
teorio, takie poszczekiwanie małoletnia suczo, to do swojego faceta a ode mnie wara. osobom zainteresowanym rzetelnymi opiniami polecam po prostu poszukać w necie informacji na ten temat. http://www.resmedica.pl/ffxart1004.html z własnych doświadczeń mogę odpowiedzieć, że stres obniża poziom komfortu i tym samym zmniejsza przyjemność jaką ma człowiek wolny od mysli o potrzebie kontroli w czasie stosunku. sposób ten mogłabym polecić małżeństwu, które nie jest w stu procentach przekonane, że chce mieć dziecko już, ale jeśli dziecko się "przytrafi" to pokochają je i będą szczęśliwą rodziną.

aha i jeszcze jedno : \"Ejakulat- porcja spermy wyrzucana podczas ejakulacji. U człowieka przeważnie 4-6 mililitrów (tzw. normospermia), zawierająca prawidłowo średnio 100 milionów plemników (tzw. normozoospermia) w każdym mililitrze, u 15 % mężczyzn są to plemniki zdolne do zapłodnienia. Większe odchylenia od tych wartości mogą wskazywać na różnego rodzaju zaburzenia. W skład ejakulatu wchodzą wydzieliny jąder, najądrzy, prostaty, pęcherzyków nasiennych oraz gruczołów opuszkowo-cewkowych. \" więc nie pierd****, że samym tym płynem można zapłodnić jajeczko :P :P :P a mój facet widocznie w tych 15 % nie jest :D :D :D

mylisz ejakulat z preejakulatem.

zero komfortu psychicznego ---> alez gdzie ja Tobie poszczekiwałam hahahha?? Ty za to lepsza jesteś i od razu z wyzwiskami jedziesz , brawo za poziom kultury 🖐️ i nie napisałam także, że stres nie wpływa na odczucia podczas seksu tylko napisałam, ze ja bynajmniej stresu nie odczuwałam stosując stosunek przerywany więc jeszcze raz brawo za umiejętność czytania ze zrozumieniem 🖐️ OrAnVag ---> wolę mieć taka wiedzę niż taką, jaką Ty posiadasz :P :P :P ciekawa jestem kto na tym lepiej wychodzi i kto ma bardziej udane życie seksualne 🖐️ :classic_cool:

Gość do rozpaczonej coraz bardziej
a ja mam nie wiem jak mam powiedziec chlopakowi,zeby podczas stosunku nie wkladal mi swojego palca w moja pupe , bo ja tego nie lubie.

OrAnVag 🖐️

Teoria, ale nie rozumiem za bardzo jak sie ma jakosc zycia seksualnego do metody antykoncepcyjnej? Dlaczego ktos zabezpieczajacy sie tabletkami albo gumka ma miec nieudane zycie seksualne? :O

Stosunek przerywany może doprowadzić ( przy częstym stosowaniu go jako metody antykonccepcyjnej) do zaburzeń nerwicowych jak i również do zaburzeń erekcji