Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna....

Ale jest mi źle...

Polecane posty

Gość duza glupia
z takimi to nie pogadasz - hipnoza i...czlowiek przepadł... uczyłam się rosyjskiego to wiem....:o

Gość Oj bidulki jesteście
wyjadam sikorkom sloninę z karmnika :(

Gość kama111
oj bidulki..... To nie był atak.

Gość mala glupia
myslisz, ze przejscia mozna miec tylko po 20tce? Nastolatki tez przezywaja uczucia i to niekoniecznie do Brada Pitta w gazecie. Mnie zycie dalo taka przyspieszona szkole doroslosci, ze moze wlasnie dlatego bedac w wieku 18 lat mam faceta od 2,5 roku, z ktorym planuje byc "na cale zycie" Najpierw bialaczka ukochanej osoby, potem proba samobojcza chlopaka, z ktorym nie chcialam byc, wreszcie to, ze wstapil do seminarium - smiejcei sie? Dla mlodej dziewczyny, o jeszcze nieuksztaltowanej psychice to dramat. Stawic czola takim wyzwaniom. Miala powiedziec mojemu sercu: "przestan bic", "zapomnij, ze ktos taki istnieje", "jego chorobe zostaw jego bliskim - poradzi sobie"...??

Gość duza glupia
Mała, pamiętaj - to jego penis, a nie Twój problem !

Gość kama111
Każda z nas dźwiga jakiś bagaż smutnych doświadczeń. Ja to mojej walizy chwilami unieść nie mogę :)

Gość duza glupia
Oj bidulki ---- sluchaj chamie i palancie daruj sobie, dziewczyna ma problem a ty wsiarzu mieszasz ją z błotem. Leć sobie pobiegaj to moze Ci przejdzie a teraz zamilcz.

Gość kama111
Dobić was? To miłe nie będzie.....

Gość kama111
Mam apel!!! Jak ktoś szuka ty taniej rozrywki to wypad !!!!!!!

Gość mala glupia
sprawa zonatego faceta, ktory kilka razy pocalowal mnie jest ZAMKNIETA. To sie nie wydarzylo, a on nie istnieje - niech sobie podrywa kolejne swoje klientki i mysli, ze jest zajebisty. To nie moj problem... Co do zywego gowna - hmmm - takiego komplementu jeszcze nie slyszalam:) ale wiesz, nawet gowno jest w przyrodzie potrzebne, wiec moze jeszcze odloze decyzje o skonczeniu z soba, po slowach, jakie do mnie skierowalas kochana "oj bidulki"

Gość kama111
To nie był ten dobijający news :) Ale chyba nie mam ochoty się już wywnętrzać, jeżeli ktoś ma z tego ubaw.

Gość mala glupia
proponuje trzyma nerwy na wodzy i nei dawac sie prowokowac:) Na tym forum padlo juz tak wiele podszywow, ze chyba zaden z nich mnie nie zdziwi... A co z autorka topicu? Moze opowiesz nam cos o sobie i o tym, przez ktorego Ci smutno?

Gość mala glupia
kama --> niczym sie nie przejmuj - ubaw z tego maja jedynie kretyni, a chyba takimi ludzmi nie masz zamiaru sie przejmowac? A potrafilabys byc ze swoim mezem po tym, co Ci zrobil? Mysle, ze i tak jestes w lepszej sytuacji, bo wiesz, ze on Cie zdradzil... Facet, ktory sie do mnie dobieral i mnie czarowal, ma zone i dziecko i jestem pewna, ze ona nie wiem, co jej kochajacy maz wyprawia w pracy. Ja nawet bym nie przypuszczala, ze tak zachowujacy sie czlowiek moze byc w stalym zwiazku - dobrze, ze ktos mnie wczesniej ostrzegl...

Gość kama111
Nie wiem ,czy potrafiłabym wybaczyć zdradę może tak? Ale wszystko to, co wydarzyło się później przekreśliło sprawę.

Gość mala glupia
a moge zapytac co sie stalo? Nie moge porownywac Ciebie z soba - po pierwsz to Twoj maz, a u mnie byl to "tylko" chlopak, po drugie Wy macie synka... Ale ja temu chlopakowi wybaczylam, choc juz zapomniec nie umialam - nic nie bylo takie jak wczesniej, byly nerwy, brak zaufania, napiecie. Rozstalismy sie.

Gość duza glupia
Mala nie rozpamietuj takich bzdur, mialas gorsze przezycia w zyciu wiec sie nie dobijaj na wlasne zyczenie.Sorry, juz znikam.

Gość mala glupia
Duza - dzieki za wszystko:) Ale to juz za mna... Pamietam - owszem, ale juz nie wywiera to na mnie takiego wrazenia, jak wtedy, gdy to przezywalam na biezaco. Pewnie niejedengo jeszcze zycie mnie nauczy i niejeden raz zaskoczy - jedno jest pewne, zawsze trzeba miec wiare w siebie i w to, ze jeszcze w zyciu bedzie dobrze...:)

Gość kama111
Wolałabym nie mówić o tym publicznie.... Trzymaj się mała, będzie dobrze :)

Gość kama111
Całkiem mądra z Ciebie 18-latka :)

Gość mala glupia
czasami mi sie zdarza:) ale generalnie lapie sie bardzo czesto na glupich decyzjach, glupich pogladach, glupich zachowaniach, jestem bardzo ufna w stosunku do ludzi i czasem oni potrafia to wykorzystac :o rozumiem, ze nie latwe to dla Ciebie, ale gdybys chciala spokojnie o tym poklikac z kims, a nie masz z kim, to ja sie oferuje;)

Gość taka jedna....
a wiec tak, ciezko mi o tym pisac naprawde bo wiem ze mojej winy tez troche w tym bylo tzn mam dzis kaca moralnego ze wogle dopuscilam do tego co sie stalo a co jeszcze moglo sie stac gdybym nie oprzytomniala w odpowiednim momencie wczoraj imprezka nowo poznany kolega kolegi fajna zabawa potem zaczal do mnie swirowac obraczka na palcu a zachowanie jakby byl calkowicie wolny pocalunki te sprawy... potem rozmowa czy moze tak sie zachowywac moje pytanie o zone dzieci a on nic ze mu nie wychodzi z znona i tyle i dalej robil swoje no naszczescie do sex-u nie doszlo dzieki Bogu ze rozumu calkowicie mi nie odebral ale pytam sie czy moglby sie ze mna kochac a jutro spojrzec prosto w oczy zonie a on mi na to bez zadnych skrupolow : ze TAK !

Gość mikrus
no no.... Mocne przezycie, nie? Najlepiej zapomnij o tym, co sie stalo... Ja tak staram sie zrobic i juz prawie mi sie udaje:) Tylko "moj" - ten koles, ktory mnie calowal nie mia obraczki na placu. Ale skad ja to znam - zawsze kiedy pytalam go o zone mowil - "oj tam, zona..." i zmienial temat...

Gość mala glupia
JA MIALAM IDENTYCZNIE!!! tylko ja mam jeszcze faceta, no i okolicznosci byly inne... Nie warto sobie gosciem glowy zaprzatac. Pocalunki to jeszcze nie seks, wiec nie zadreczaj sie - tylko juz nigdy nie spotykaj sie z nim - bo moze byc naprawde niebezpiecznie - wiem, co mowie....

Gość duza glupia
dobra, to ja się też przyznam. Całowałam się z takim jednym żonatym, kilka razy i to 2 razy.

Gość kama111
No tak nawet jak żonaty, to żona jędza, oziębła i materialistka :) A on taki biedny i nikt go nie rozumie ......... To ich standartowa gadka. Ale czy jest jakaś, która w to uwierzy?

Gość duza glupia
mikrus --->no kiedyś musial poćwiczyć tę erekcję, nie? Juz mowilam Malej, ze im nie staje i dlatego szukają na boku.Ech....:o

Gość kama111
No co wy ????????? Kobiety pomyślcie, czy chciałybyście być na miejscu tych nieszczęsnych ,nieswiadomych żon? k

Gość taka jedna....
mala glupia >>> tak myslisz??? on nawet mi proponowal juz wspolna kawe ale to jeszcze przed tym jak mu odmowilam wiec po tym zdarzeniu moze juz da sobie i mi spokoj ale powiedzcie czy byla w tym moja wina ??? od poczatku mowilam NIE i koniec no i caly czas pytalam o zone a on byl po prostu szybki i mysle dzisiaj ze i tak za daleko sprawy poszly bo po co te pocalunki byly??? :O

Gość kama111
Idę spać, ale lepiej na duszy mi nie jest :(

Gość taka jedna....
kama>>> "No tak nawet jak żonaty, to żona jędza, oziębła i materialistka A on taki biedny " tak dokladnie mowi moj kumpel ktory sie rozwodzi