Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna do diaska

skad wziąć osobę, która poświęci mi 30-40minut czasu?

Polecane posty

skąd wiesz ,że o Tobie mowaO_O ??? p.s. jednak tak!!!:D:P

nd>>>>>bo Ty tylko na mnie sie wsciekasz dla innych jestes nawet mila:P:P

chyba sam nie wierzysz w to co mówisz ;odwrotnie jest!!! I dobrze o tym wiesz :P ,ale potrafisz odwrócić kota ogonem:O p.s. szczyt bezczelności to jest:D

sorry ,ale inny topick mam na oku :O zaraz wracam;)

chyba sam nie wierzysz w to co mówisz ;odwrotnie jest!!!>>>>>to mnie rozbawilas az mnie brzuch rozbolal:D:D:D:D:D:D:D

z Tobą naprawdę jest coś nie tenteges:O Pokaż mi choć 1 post w którym byłam niemiła:P Ja mam takich mnóstwo:P:P:P:P:P:P

kiepsko z moim ukulturalnianiem się by było >>>>>z drugiej strony codziennie w pracy sie ukulturalniasz:D:D:D to prawie jak kino;)

w zasadzie nie używam tego nicka (tylko na niemisiaczeniu,bo nie chcę miśce przykrości robic) ,ale ktoś mnie znowu wnerwił>>>daleko nie musialem szukac:D:D:D:D Ty zreszta tez nie:D:D:D:D

no i jak zwykle nie zgadłeś panie \"agencie\":D:D:D Ciekawa jestem swoją droga skąd Ci to na myśl przyszlo,bo ja na takie tematy nigdy nie wchodzę:P U nas w rodzinie nie mamy takich problemów:D Dobre geny!!!!:P

Ciekawa jestem swoją droga skąd Ci to na myśl przyszlo,bo ja na takie tematy >>>>>a tak Ci chcialem dokuczyc myslalem ze sie zesloscisz:P:P:P p.s. lubie jak sie zloscisz:D:D:D:D

.obozowa wredna krowa.>>>>>to wez mikrofon nagraj i sobei posluchamy;):D:D:D:D

no to wtedy jak mi podniosłeś ciśnienie to chyba byłeś zadowolony,bo ja nie zazbytnio :p Nie dość ,ze miałam na uczelniach zapieprz to jeszcze jak wracałam to gnojek mi sie wpieprzył z rowerm:O Bardzo zabawne to wszystko było w sumie :P , no może teraz z perspektywy czasu:D to może tak wyglądać,ale wtedy ni ebyło mi do śmiechu i jeszcze to Twoje chamstwo:O Sorry,ale nie wyrobiłam na zakręcie:D

nd>>>>acha zapomnialbym wczoraj bylo sprawdzanie obecnosci na pewnym topicku wiec biegnij sie wpisac to Ci tylko po starej znajomosci spoznienie wpisze:P

wtedy ni ebyło mi do śmiechu i jeszcze to Twoje chamstwo>>>Ty czesto odbierasz cos co nie jest chamstwem jako chamstwo.

o tym to zapomnij i przestań mnie nękać!!!!:O P.S. to se ne wrati!!!!:(

marsz sie wpisac!!!!!! i bez zadnych ale mi tu!!!!bo Cie bede po nocach przesladowal:P

no ,proszęCię !!!😠 nie zmuszaj mnie do szukania czegoś czego już de facto nie ma:D:P Pamięć jednak mam dobrą ;) nazwałeś mnie 2 razy głupią i 1 raz idiotką ,a wcześniej chamką!!! Jeśli to nie jest chastwo to coO_O ??? A może mam myśleć,że jak na mnie plujesz to deszcz pada??? To takie zabawne ,Nie???:classic_cool: przecież to tylko net:classic_cool:

nd>>>>a Ty ciagle swoje rece mi juz opadzaja-w sumei to wszystko mi opada:P a tak powaznie to przeczytaj wszystko z calym kontekstem i dopiero ocen. rozkapryszona jestes:) a teraz wpisac sie na liste;)

ja tam nie wiem co poza rękami mogłoby Ci opadać:O,bo wiem o Tobie tylko tyle,że nie masz 2 rzeczy : tzn.1 zęba i jeszcze czegos:D więc jak może Ci opadać coś czego nie ma:P :O ,no chyba,że u Ciebie jak u jaszczurki takie rzeczy odrastają:D,w końcu czym tam machałeś ostatnio:D:D:P:classic_cool:

no to jak tam z Tobą w końcu było: Grzeczny chłopczyk czy nie bardzo:P:D

tyle,że nie masz 2 rzeczy : tzn.1 zęba i jeszcze czegos>>>>oj musze uwazac co pisze nie sadzilem ze tyle o sobei napisalem:P p.s. widzisz nawet wiesz ze nie mam zeba znasz mnie jak malo kto:D:D:D a ja nic nie wiem na twoj temat-sprytana jestes;)

no to jak tam z Tobą w końcu było: Grzeczny chłopczyk czy nie bardzo>>>>>zdecydowanie nie;P i wpisac sie powiedzialem!!!😠

Gość trele morele.........
idioto czy ty zawsze musisz cytowac czyjes wypowiedzi:p Tak jakby ludzie czytac nie umieli:p

nie ,nie idę:P,ale nie lubię być olewana:P:P:P