Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna do diaska

skad wziąć osobę, która poświęci mi 30-40minut czasu?

Polecane posty

dobre:D:D:D:D nie ja nie sledze tak naprawde to pierwszym agentem tego forum jest CIA vel ND vel....

to chyab dobrze nie ma sensu sobei romansami zycia zawracac:D:D:D:D

a lap za co chcesz:D:D:D:D dobrze ze to nie do nd pisze:P:P bo by mi reke oderwala:D:D:D:D

hehe a może ja zbieram i pamiętam i ci oprócz rąk i nogi powyrywam>>>oj noge mam zepsuta troche ostatnio wiec moze odpusc:)

no faktycznie psuje CI image jeszcze napisze ze jestes dla mnie bardzo mila to juz w ogole;)

ale tak to jest wredni i chamscy sie lubia:):) ciagnie swoj do swego:D:D:DD:D:D:D:

ja tez tylko udaje milego:D:D:D:D:D:D a tak naporawde straszny cham jestem:P

cię to będzie kosztować ale cóż.>>>>>bezpieczenstwo jest bezcenne:P przynajmniej telefonu mi nikt nie odwazy sie ukrasc:D:D:D:D pa🖐️

Podli , umówili mi się za placemi 😭😭😭 poczucie , tego tam , humoru mam chirurgicznie usuniete , bo za czestow pracy wybuchałam smiechem:P:P

poczucie , tego tam , humoru mam chirurgicznie usuniete , bo za czestow pracy wybuchałam smiechem>>>>>daj mi adres tego chirurga:P:P:P

cichaj arava...ten drugi bilet to przecież dla ciebie podstę pem załatwiam :classic_cool: i tak zawsze siedzimy na schodach bo się w krzesła nie mieścimy :O kwestia tylko zeby wejść :classic_cool: schowasz się za kotarą i wejdziesz 🖐️ tylko cii

w zasadzie nie używam tego nicka (tylko na niemisiaczeniu,bo nie chcę miśce przykrości robic) ,ale ktoś mnie znowu wnerwił :O OWK>>🖐️ :D :D:classic_cool:

.obozowa wredna krowa.>>>>>widze,ze jestescie nierozlaczne z arava wiec co mi tam:D:D:D:D zawsze lepsza dwuosobowa obstawa:D:D:D