Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się jego

FACET NAMAWIA MNIE NA ANALA!!!!!

Polecane posty

Gość bojąca się jego

a ja nie chce:( boje sie:( bolało jak mi tam wpychał palca:( jak mu to wybic z głowy?????? naprawde lubie sex , bawimy sie extra lubimy bardzo ostro ale n ato sie nie zgodze nigdy!!!!

Gość bojąca się jego
nie zgodze sie!!!

Gość bojąca się jego
dlaczego tak myslisz???

Gość bojąca się jego
ale ja tego nie chce!!!!

Gość bojąca się jego
zrozum ze wiem lepiej czego chce a czego nie!!!!

Gość gość
jak nie chcesz to nie pozwol zeby Ci wpychal tam czlona, uwazaj na wszelakie pozycje od tylu, gdy spisz tez uwazaj, nie spij na brzuchu...nie stoj przy garach w kuchni w krotkiej spodniczce bez majtek i mysle, ze utrzymasz swoja analna cnote:P

Gość bojąca się jego
to jest zboczone

Gość _+_+_+_
pewnie predzej lub pozniej sie na to zgodzisz, kwestia czasu. Wazne, zebys byla na to gotowa, odpowiednio "rozgrzana" i zeby on nie robil nic na sile, wtedy z pewnoscia nie bedzie bolalo :)

Gość ja mam mademoiseele
powiedz mu zeby sobie najpierw sam wlozyl kija do dupy i zobaczyl jak to jest... Ciekawe, czy on dal sie wyrypac komus w dupsko??? hehe pewnie nie tak samo jak oni mamy DUPE i tak samo odczuwamy........... NIe daj sie glupia naiwna dziewczynko zwiesc, jakby jemu na tobie zalezalo to by nawet tego nie zaproponowal, to niebiezpieczne........eh

Gość odprez sie i wyluzuj
nie chcesz, nie rob, proste!

Gość gość
Nie rob tego! Ja slyszalam, ze potem trzeba nosic takie specjalne majtki z woreczkiem na kupe:o Wiesz jaki to obciach?:o

Gość ja mam mademoiseele
ale nie powiem ;) jego koledzy sa lepsi w tym od niego :classic_cool:

Gość Nivis
Czy zawsze jak jest problem w zwiazku musicie pisac, ze facetowi nie zalezy?? Przeciez to jest jakas paranoja!! On tylko proponuje, mowi na co mialby ochote. Co w tym zlego?? A co do autorki, to ja tez sobie tego nie wyobrazam i tez uwazam, ze to jest jakies takie...nie wiem jak to okreslic, ale uwazam, ze dupa jest do innego celu. Nie mowie jednak, ze nigdy tgo nie zrobie, bo moze kiedys bede na tyle znudozna tradycyjnym seksem, ze zechce nowych doznan. Na razie jednak nie jestem na gotowa ani ciekawa i powiedzialam o tym mojemu facetowi.

Gość rajmunda
haha! bylam taka jak Ty- balam sie. a potem... tak wyszlo i seks analny to dla mnie juz sama rozkosz :) ale poczatki byly ciezkie- bolalo. wystarczy, ze wylize Ci tyleczek i wszystko pojdzie gladko:) nie boj sie, orgazm niesamowity :)

Gość Nivis
rajmunda, mozesz mi wytlumaczyc dlateczego to taka przyjemnosc? Przeciez w odbycie nie ma zadnych zakonczen nerwowych, ktorych pobudzanie dawaloby przyjemnosc. Jak to sie wiec dzieje, ze ma sie orgazm? I czy przed trzeba sie tam jakos "oczyscic"?

Gość rajmunda
Nivis, orgazm osiagam dzieki analowi, bo lubie CZUC cos w sobie. rozumiesz? troszke bolu mnie podnieca do granic:) radze sie 'oczyscic'... kiedys mialam bardzo nieprzyjemny wypadek, gdy tego nie zrobilam... ale gorzej jest czasem 'po'. radze nie wstawac z lozka przez kwadransik... pozdrawiam:)

Gość Nivis
A jak sie oczyscic? Normalnie wyproznic czy jakies inne sztuczki?

Gość dalila_28
Przestań !!! Chcesz być zgorszona - prosze bardzo - ale ja odradzam !!! Spróbowałem i co ... i to o czym pisze rajmunda ! Nie chodiz o moje podejście do sprawy, tylko o moją dziewczynę - jest mi głupio!

Gość dalila_28
A ty roman - pedale jeden spierdalaj stąd i sam se włóż - jestem zgorszony do rozpuchu, bo zamiast doradzać dziewczynie żeby utrzymała czystość to namawiasz do złego bo sam nie potrafis zsie powstrzymać - przez takich jak ty świat schodzi na psy!!! Uważasz sie za kogoś kto nie poniesie pokuty bo nie potrafi żyć zgodnie z WIARą !!!???Poczekaj jeszcze troche a i Tobie skończy się limit szans i dopadnie tragedia - choć nikomu nie życze@!

Gość rajmunda
nie rozumiem zgorszenia niektorych... moze nie probowaliscie albo robiliscie to z gowniarzami/gowniarami... z odpowiednim partnerem-ROZKOSZ! Nivis,wystarczy normalnie sie wyproznic :) ALBO 'przed' malo jesc :)

Dla kobiety anal jest bardziej niebezpieczny niż dla mężczyzny. Dlaczego? Błona śluzowa wyściełająca jelia jest badzo delikatna (o wiele delikatniejsza, niż w pochwie). Wystarczy lekkie skaleczenie lub mocniejsze otarcie, by kał zrobił swoje, Kał ma odczyn silnie kwaśny i niszczy dalej taką uszkodzoną śluzówkę.Do śluzówki odbytu przylega cieniutka warstewka mięśni, a do niej - pochwa. Niszczenie masą kałową postępuje i robi się perforacja (otworek) w pochwie. Jeśli zwieracz odbytu jest akurat zamknięty - masy kałowe wydobywają się pochwą. Bałabym się ryzykować. Ewentualne powikłania są nieciekawe. Na szczęście mój facet wie o tym wszystkim i gdybym to nawet ja zechciała zaproponować seks analny - nie zgodziłby się w trosce o moje zdrowie. Nie potępiam dziewczyn, które się tak bawią, tylko czy na pewno każda wie, czym to grozi? :O