Justa84 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Hej jak wiekszosc z was mam problem co kupic pod choinke 21-letniemu chlopakowi.Odpadaja kosmetyki, ubrania i figurki ktore lapia kurz.Wiec co kupic fajnego i praktycznego tak do 100zl.prosze o jakies propozycje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fenyloetyloamina 0 Napisano Grudzień 18, 2006 www.codam.pl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa84 0 Napisano Grudzień 18, 2006 cos licho z wami :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjjjjjjjjjj Napisano Grudzień 18, 2006 a kto to jest dla ciebie; brat, chlopak , syn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojjjjjjjjjjjjjj Napisano Grudzień 18, 2006 można płyte z jakąs muzyką która lubi, albo plytę z grą na kompa, jakiś ładny album ( tzn książka ze zjęciami) o tematyce która go interesuje, kalendarz( jest tyle fajnych- ja np myślałam kupić bratu z b. ładnymi zdjęciami kobiecych aktów- ale nie takie obciachowe co wiszą w szatniach u facetów, tylko artystyczne), może coś elektrycznego- szczoteczkę elektr., golarke do włosów, wiesz trzeba wiedzieć kto co lubi , jakie ma zainteresowania, żeby cos poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Grudzień 18, 2006 wydaję mi sią że sama powinnaś cos wymyślić. W końcu my go nie znamy, nie wiem co go interesuję. Jeden bedzie sie cieszyć z książki inny z muzyki a jeszcze inny z nowej myszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eewwaa123 Napisano Grudzień 19, 2006 pasek? bluza? portfel? czapka? za 100 to jest duży wybór - może ciuch jakiś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa84 0 Napisano Grudzień 19, 2006 Hej Wam to jest moj chlopak chcialm mu kupic cos praktycznego ale rzeczy praktyczne troche kosztuja. Napewno nic z ubran, gier, ksiazek.Myslalm o tym :; http://www.ministerstwogadzetow.pl/index.php?str=prod_big&idk=140 ale moja siostra mowi ze beznadzieja a Wy jak sadzicie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa84 0 Napisano Grudzień 19, 2006 ????hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och i ach i ech Napisano Grudzień 19, 2006 beznadziej to to nie jest, ale dla faceta to sredni prezent, taki zbieracz kurzu sie z tego zrobi. lepiej dla kolezanki to kup, baby lubia takie rzeczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa84 0 Napisano Grudzień 19, 2006 och i ack i ech-wielkie dzieXx to ciekawe co mam kupic?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa84 0 Napisano Grudzień 20, 2006 moze ktossie wypowie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikunia11 Napisano Grudzień 20, 2006 moim zdaniem dla faceta, to ta kula niezbyt pasuje... moze kup mu jakąś dobrą maszynkę do golenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agdammm 0 Napisano Grudzień 21, 2006 najlepiej coś pomysłowego niezobowiązującego, możesz mu chociażby zgrać płytkę z dobrymi filmami albo zalogować na www.nadchodzi4.com, to może dadzą mu telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabina1983 Napisano Grudzień 22, 2006 A nie możesz kupić mu szorty albo komplet w bielizny w atlanticu są całkiem porządne, albo szlafrok tylko to już droższy prezent w 100 się nie zmieścisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuba nie puchatek Napisano Grudzień 22, 2006 http://www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=41&pos=8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach