Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna zima

ciągle zimno

Polecane posty

Gość wieczna zima

Co moze byc powodem tego,ze od kilku dni caly czas jest mi zimno?Dodam,ze nie mam podwyzszonej temperatury.Czy ktoras z Was tak miala i co bylo tego powodem?Juz zaczyna mnie to martwic:(

Gość wieczna zima
Ostatnio stracilam kilka kg na wadze.....wiec moze nie daj boze,to rzeczywiscie cos z tarczyca:( Jestem ostatnio tez w powaznym dolku psychicznym wiec moze to tez ma jakis wplyw?

napewno twuj stan psychiczny ma w tym wypadku duże znaczenie,wystarczy jedna nieprzespana noc a kazdego telepie zimno,daj sobie spokoj z tarczyca kup sobie LECITAN wzmocnisz system nerwowy problemy z czasem najlepiej rozwiazuja sie same

Gość wieczna zima
niestety niektore problemy by sie rozwiazac potrzebuja duzo czasu...boje sie,ze do tego czasu sie wykoncze....

jesteś spanikowana zawsze na początku tak jest a póżniej sie z tego smiejesz albo uwazasz ze nawet wyszło na dobre,moj przyjaciel jak zaliłam sie jemu ze swoich problemów powtarzał mi zawsze Ola tylko spokojnie . i teraz jak dopadnie mnie jakis problem powtarzam sobie tylko spokojnie za kilka dni panika mija i inaczej patrze na ten problem

Gość wieczna zima
Moja panika trwa juz 3 mc......jak narazie nie widze szybkiego jej konca.Czuje,ze jest ze mna coraz gorzej.Dobrze,ze jestem jeszcze zmuszona wyjsc do pracy,bo w innym wypadku bylo by tragicznie.Niestety praca tez nie przynosi mi juz satysfakcji,ide-bo musze.

nie znam sprawy trudno powiedziec ja tez jak straciłam ukochanego pieska płakałam 3 miesiące nawet jak jechałam autobusem az w końcu czas troche zagił rany.A jak przypadkiem płaczesz za chłopakiem który Cię rzucił to naprawde nie warto

Gość wieczna zima
Nie,za mezem,ktorego zostawilam.Za naszym zyciem......

no to rozejrzyj sie w około i zastanów sie z kim chciałabys sie zamienić ...chyba z nikim bo inni maja jeszcze gorsze problemy

Gość wieczna zima
Olu,ale z tym odejsciem wiazą sie inne tez problemy.Poprosyu czasem czlowiek nie ma juz sily by dzwigac dalej..........i wlasnie teraz mi tej sily zabraklo a mam tyle spraw do zalatwienia,ze mnie to wszystko przerasta.

zazywaj te lecityn to naprawde wzmacnia system nerwowy musisz dać rade albo napisz do mnie na e mail. Ja tez sama radze sobie z problemami

Gość wieczna zima
Olenko,napisze do Ciebie.Dziekuje Ci za rozmowe........to naprawde pomaga.Teraz niestety musze isc do pracy.Milego dnia,papa