Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska biała

rozmowa na forum. czy chcemy obcokrajowcó

Polecane posty

Gość chcieliscie do unii
no wiec, to tylko wstyd, BO CO INNI POWIEDZA???

Gość LITOŚCI
do kaszuni.dobrze ze obok siebie nie mam takiego tłumoka jak ty.Wolałabym już w murzyńskim Bronxie mieszkć niż obok głupiego człowieka(?) takiego jak ty

Gość mama synka
do litości - powiedz tylko jedno, jakby twoja córka spotykała sie z murzynem? nie byłabys zadowolona. nie ukrywaj tego

Gość mama synka
czrni maja inna wiarę, inne tradycje, spostrzezenia, zachowania,inna kultura, inaczej traktuja zony, inaczej dzieci..... Niechciałabym byc z turkiem, arabem.....murzynem, czy japonczykiem.

Gość zrobcie sobie po dziesiec
bachorow i juz biale bedzie na wierzchu :O I to nie jest patriotyzm, to ksenofobia

Gość LITOŚCI
z czystym sumieniem nie mialabym nic przeciwko temu. Mialabym natomiast gdyby przyprowadził do domu złego człowieka, niezależnie od koloru skóry

Gość LITOŚCI
czarni przeważnie są babtystami a babtyści to katolicy.są też chrześcijanie. To chodzi o wyznanie czy kolor skóry bo to różnica

Gość LITOŚCI
przepraszam, baPtystami

Gość Murzyńska jestem
ale kto powiedział ze biały to odrazu zły człowiek , na czole ma napisane? a kto powiedział ze czarny to dobry człowiek? moze trafic na czarnego i złego. tego nie wiesz. Juz wole miec białego złego niz czarnego złego

Gość chcieliscie do unii
dobrze, nie tolerujecie tego, ok...zaakceptujcie jednak fakt, ze inni toleruja i przestancie szerzyc rasizm na tym forum... Jestescie przeciw...szanujemy wasze stanowisko ale uszanujcie i nasze... Czy my zakladamy prowokujace topiki z adoracja dla innych ras? Nie, spokojnie zyjemy i akceptujemy fakt, ze nie jestesmy sami we wszechswiecie... Jestescie wierzacy, to pewnie wiecie, dlaczego zostalismy podzielenie na rozne kraje, jezyki i kolory skory...

Gość LITOŚCI
i o to mi chodzi. ludzi się dziali na dobrych i złych, głupich i mądrych A NIE na czarnych i białych

Gość *fajny*
nie chcemy w polsce czarnej zarazy!!!! ani innych brudasów!! 😠

Gość LITOŚCI
a my *fajnych* nie chcemy

Gość Murzyńska jestem
litosci to sie moze wydawac tak, uwierz ida c ulica ludzi epatrza na czarnych z jakims odrzutem ale udaja ze jest OK>

Gość jasne zostancie przy
waszych pijackich mordach...i przestancie wyjezdzac na zarobek do tych "kolorowych"...

Gość Murzyńska jestem
niechcemy obcych

Gość samoluby...
jacy wy jestesce ograniczeni. Sami wymagacie od swiata toleracji i zachwycania sie wszystkim co Polskie, bo to takie \"Wspaniale\", a macie za nic innych. Potwierdzacie tylko to, co mowi sie o Polakach za granicymi Panstwa \"ksenofobia, samozachwyt i zasciankowosc. narod zabobonow, nacjonalistow popadajacych w samozachwyt\". A KIMZE JESTESMY, ZE MAMY SIE ZA LEPSZYCH?????? ograniczona tesciowa z Kieleckiego mojej przyjaciolki, przestala sie oddzywac do swojej synowej, gdy dowiedziala sie, ze ta nie jest katoliczka. poleciala najpierw do proboszcza, zeby sie dowiedzec, co to sa ci ewangelicy kosciola augsburskiego. biedaczka myslala, ze to takie "niemieckie okreslenie" na prawdziwy katolicki kosciol. proboszcz idiota nagadal jej, ze syn bedzie mial wielki grzech jak sie ozeni z nie-katoliczka!! mlodzi maja slicznego synka, ktory skonczyl rok a babcia "milosierna katoliczka" ze zlosci nie widziala jeszcze wnuka!! WSZYSTKO NA TEMAT TOLERACJI POLAKOW/KATOLIKOW!!

Gość Murzyńska jestem
alez kolorowi do nas przyjezdzaja anie my do nich przeciez.co druga restauracja to chińczyk, co drugi butki to cyganie, co trzeci student to murzyn, co 10te dziecko to murzyńskie.

Gość *fajny*
ta wasza pieprzona tolerancja doprowadzi do tego, ze za pare lat na potege beda budowane minarety!!!! 😡 i beda podobne rozroby jak niedawno we francji gdzie imigranci spalili kilkaset samochodow!!! 😡 a to tylko poczatek 😡 za taka tolerancje to ja dziekuje 😡

Gość Murzyńska jestem
biedny ten mały synek co sie urodził.

Gość Murzyńska jestem
wpuścmy turków, wpuszczajmy arabów.cemu nie jestesmy dla nich łaskawi?

Gość nam chodzi o tolerancjie
a nie o glupote... Jezeli juz krytykowac innych za to, co robia, to nie za kolor skory, tylko za kulture...

Gość topik zgłoszony do kasacji

a czemu wszyscy piszecie na pomaranczowo?? skoro macie tak silne poglady i twardo obstajecie przy swoim to w jakims stopniu zaleta wiec nie nalezy sie tego wstydzic :-P

Gość samoluby....
a ilu z twojej rodziny siedzi na zachodzie i zapierdziela tam??? prosil ich kto, zeby dupy tam pchali?? myslisz, ze tubylcy stali na lotnisku z transparentami "WITAMY NAJWSPANIALSZYCH OBYWATELI UNII. WITAJCIE BIALI POLACY-KATOLICY"?

Gość LITOŚCI
nie widzę różnicy miedzy dobrym czarnym i dobrym bialym. Tak naprawdę każdy człowiek jest inny-nie ma drugiego takiego samego-czy to źle?Dlaczego francuz ma być lepszy od afroamerykanina, mozambijczyka,...?bo ma skóre białą?ludzie Pan Bóg dał wam rozum-użyjcie go.I serce wam dał...

Gość mojbratniedzwiedz
ciemnogrod u nas i tyle.obroncy rasy sie znalezli.glupota i pustka umyslowa.poglady jak za hitlera.a fuj....wstydze sie za was!!rasisci!!!

Gość a bialych Niemcow ktorzy
wojne rozpetali, to tolerujecie, bo sa biali tak???? Jak juz wczesnie powiedziano, krytykujcie za postepowanie, a nie za kolor skory...

dobra, napisze na czarno: BRZYDZĘ SIĘ WAMI, WSTRĘTNI KSENOFOBI! w głowie mi się nie mieści, skąd wy się wszyscy bierzecie! i mimo, że jestem za demokracja i wolnością słowa, uważam, ze za takie poglądy jakie reprezentujecie, powinno się wam zabierać prawa publiczne! 😠

Gość LITOŚCI
do murzyńska.... poi co gadzasz że my do nich nie jeżdzimy, skoro nie wiesz. W Japonii żyje ok. 2 mln. polaków. W Egipcie(AFRYKA) mieszka na stale dużo a drugie tyle przyjeżdza z wycieczkami. Polacy w Chinach mają fabryki...a za czasów komuny Polacy jeździli po dzinsy na handel do Turcji... mało wiesz, tylko tyle co wokół ciebie, a czasem może warto otworzyc szerzej oczy