Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska biała

rozmowa na forum. czy chcemy obcokrajowcó

Polecane posty

ja sie tez ujawnie! mam was gdzies samoluby!!! siedzcie sobie w waszych norkach i zachwycajcie sie sami soba. OCHYDA!!

Gość Murzyńska jestem
więc powinni nas stamtąd wyziudac.

azazela-mialam glownie na mysli tych ktorzy najglosniej krzycza przeciw tacy sa lepsi od innych to niech sie nie wstydza pokazac twarzy lepsze to nie wstyd :-P

Gość Murzyńska jestem
i własnie dzięki wam dobrooduszni i tolerancyjni polska bedzie kolorowa. turków tez chcemy - a niedługo będziemy modlic się do allaha.

Nie mam tak jak MURZYNSKA DZIWKA ograniczenia!I jezeli moj syn bedzie chcial za zone Murzynke to mu nie bede za uszami trula,a tylko wspierala gdy ktos taki jak ty bedzie go komentowal.Ma kolegow Murzykow,Arabkow,Chinczykow,Wlochow i jakos mi to nie przeszkadza gdy chce ich zaprosic do siebie.Ciesze sie bardzo,ze nie ma takich znajomych jak ty!

Gość Murzyńska jestem
sama jestes dziwką i życze ci by twoje dziecko sie złączył z murzynem i aby oboje kochali mahometa.

\"murzyńska\" pewnie nosa za własne podwórko nie wyściubiła, a wiedze o świecie czerpie z kolorowych gazet (choc tam przecież rasizmu nie krzewią)

Gość moderator87
Beata82- wyluzuj. Nikt Ciebie od dziwek nie wyzywa więc ty tez szanuj innych

do Murzynska jestem - ale jestes ograniczona! a kaze Ci ktos zmieniac wyznanie??? cos sie tak uwziela na turkow? wiesz, ze sa polacy muzulmanie??? chyba nie. w twojej norze mieszkaja przeciez tylko przykladni polacy-katolicy.

Gość makabra z wami
Beato a gdzie mieszkasz ?na ulicy mieszaniny w Polsce?

tak apropos tematu, czyli tego kogo w kraju chcemy a kogo nie: ZDECYDOWANIE nie chcemy tu ZABITKÓW i RASISTÓW!!!

Gość LITOŚCI
przynosicie wstyd prawdziwy katolikom-Bóg nakazał kochać i szanować bliźniego, a nie BIAŁEGO-bliźniego.

nie tylko katolikom - wszystkim normalnym i rozsądnym Polakom! to przez takich jak wy nasz kraj postrzegany jest jako siedlisko braku tolerancji

Gość *fajny*
POLSKA DLA POLAKÓW!!!!! to ze na zachodzie robia sobie tygielek etniczny nie znaczy, ze musimy isc w ich slady!!!

Gość LITOŚCI
no dobra...idąc twoim tokiem...ale tylko dla mądrych polaków-głupich nie chcemy!Cóż ty się nie łapiesz w tym przypadku-jak Napoleona cie zesłać trzeba...do kongo może...:)

Gość ręce mi opadły
fajny- racja

do fajnego - nie martw sie, tam na ciebie tez nie czekaja. tylko prosze, mozesz przysiac, ze juz na zawsze zostaniesz w Polsce??

Gość *fajny*
nigdzie sie nie wybieram :) tu mi dobrze dopoki nie ma kolorowej hołoty, ktora wychodzi na ulice bo domaga sie jakichs praw, bo nie zarabia wystarczajaco by sie utrzymac, przy tym niszczac cudze mienie!!! 😠 na szczescie nie jestesmy zbyt bogatym krajem jak anglia, francja czy niemcy, rynek pracy jest ograniczony i niezdolny do wchloniecia wiekszej fali emigrantow z dalekiego poludnia i wschodu, wiec przynajmniej przez kilkanascie lat zalew brudasow nam nie grozi!! :)

za kilkanasicie, za kilkadziesiat....... wiesz co.... zycze takim ograniczonym ksenofobom jak ty, zebyscie musieli na wasza starosc byc zaleznymi od \"czarnych brudasek\" pielegniarek. jak tak dalej pojdzie to za kilkanascie, za kilkadziesiat lat bedziemy w polsce miec \"czarna\" sluzbe zdrowia. ciekawa jestem, czy jak cie szlag trafiac bedzie, odmowisz sobie pomocy lekarskiej tylko dlatego, ze lekarz bedzie \"brudasem\" albo \"muzulmaninem\"??

Nikogo nie wyzywam,Murzynska na 1 str.podpisala sie jako Murzynska Dziwka wiec jej odp.Nie mieszkam w Polsce,dlatego ta\"mieszanina\"jak to nazwalas\"Makabro\"

Gość white power white pride
co wy za bzdury piszecie w polsce sie urodziliscie! to musicie dbac o dobro narodu byc patriotami narodowcami aryjska krew w nas plynie a nie jakas kurwa brudna biala rasa za nika:( gadacie takie bzdury ze nie jestescie rasistami a zastanawia mnie co byscie zrobili jak by wasze corki przyprowdzily murzyna do domu:P wtedy by byla jazda dobrze ze polacy sa malo tolerancyjni moze zachowa sie biala rasa dopoki biale dziwki sie nei bede puszczac krew mnie zalewa jak widze biala dziwke z murzynem! co sie dzieje kurwa wstanach na niektorych dzielnicach biali w pizde dostaja od czarnych jebane smiecie sa obcymi a robia co chca panstwo ich utrzymuje bo czarny to nierob!

chcialabym tutaj przypomniec, ze w 90% seksturystami, ktorzy \"puszczaja sie z inna rasa\" sa mezczyzni. wypraszam sobie te \"biala dziwke\"!!

Gość ręce mi opadły
nie mieszkasz w polsce to co sie odzywasz?

jeszcze jedno... krew aryjska ..... buahhhhhhahhhh!!! wiesz idioto, kto to aryjczycy!!???? to dawne okreslenie mieszkanicow Indii i Iranu!!

co ty szmato pierdolisz! jeszcze nie widzialem faceta bialego z czarna kurwa! a biala dziwka z murzynem nie raz! patrz mna realia a nie na jakies poejbane statystyki pewnie sama jestes biala kurwa murzyna

ty szmato aryjczycy to nasi przodkowie

jeszcze raz powtarzam, ze wypraszam sobie byc wyzawana przez takie scierwo jak ty!!! nie widziales bialego palanta z czarna kobieta??? a wierz dlaczego?? bo w d.... byles i g.... widziale! znasz tylko swoje zasrane podworko i rzniesz tam pajaca-bosa. udajesz twardziela a nie masz pojecia o niczym. a funty z anglii na piwko ci kto przysyla? tata, kuzyn czy brat??

Gość Nie za bardzo rozumiem
czemu MUSIMY WPUSZCZAĆ do nas inne nacje -rozumiem że zostają tu jacyś studenci,kucharze,itp,ale DLACZEGO MUSIMY zrobić z naszego kraju tygiel narodów ???? żEBY WIELKIE FIRMY mogły wybierać tanich roboli za grosze,bo są na dorobku w swym noym kraju i nie będą żądać takich płac jak Polacy ??? Bo tak każe POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA " z USA i gdzie nie wolno powiedzieć na murzyna "murzyn",a jednocześnie seggregscja rasowa jest tam faktem ???

ty suko pojecia nie masz o niczym to wy biale dziwki zajarane jestescie czarnuchami i leciciec na tych frajerow i mieszacie rase suki jebane

chyba sie troche wszyscy zagalopowaliscie:-p Świeta ida:) Tradycja chrześcjańska nakazuje,aby zbłakanego wedrowca przyjąć do stołu wigilijnego. Mże to byc ktokolwiek.Murzyn Arab,Niemiec,Chińczyk...czarny, żółty czy bezowy... Pomyslcie o tym zamiast sie przekrzykiwać w racjach które i tak nie mają wiekszego znaczenia. Giertycha nie trawię ale gdyby zapukał do moich drzwi to w Wigilie bym go zaprosił do stołu. -Miłujcie nieprzyjacioły Wasze\"- czyz nie tak naucza Kosciół ? Wesołych Świat:D