Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach50

No fucking way-BARDZO DZIĘKUJĘ JESTEŚ W*I*E*L*K*A

Polecane posty

Gość ach50

Na początku grudnia trafiłam na to forum i w chwili bezsilności zamieściłam nieśmiałą prośbę. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3362391 Prośba została bardzo poważnie,z wielkim sercem i oddaniem potraktowana przez No fucking way.Jedyna odpowiedziała i przysłała ile mogła,czyli baaaaaaaaaaardzo dużo. Dziękuję w imieniu własnym,a przede wszystkim w imienie niesamowicie wdzięcznej mamy z dzieckiem. Pozdrawiam. Ps.Jeżeli nie macie nic przeciw,to będę podnosić ten wątek do momentu odzewu zainteresowanej.Dziękuję.

je tez sie przyłaczam w uznaniu dla dobrego serca No fucking way. Chociaz tyle.

Gość największa po karolinie
:)

do autorki topiku , powiedz czy dzidzia jest zdrowa i ile mniej więcej ma ???? czy może masz kontakt z osobami które potrzebują takiej osoby ??? pytam ponieważ miesiecznie dostaję reklamówki pampersów i innych pieluch jednorazowych. Pieluchy są nowe ale pochodzą z tzw odrzutów, np. jak rozleci się paczka podczas transoportu . Bardzo chętnie pozbyłabym się ich , ale nie wiem co z nimi mam zrobić

Gość ach50
-chimera......bardzo dziękuję,wysłałam meila Pozostałym osobom dziękuję za poparcie i przyłączenie się do podziękowań.

Gość upupuoooooooo11111

Gość ach50
Dziękuję jeszcze raz.